rabinek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Własnie przeczytałem relacje w ŚM i składam wielkie gratulacje za pomysł!czy na jakies stronie istnieje szersza relacja z wyjazdu?czy planujecie cos patriotycznego na 2008?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Własnie przeczytałem relacje w ŚM i składam wielkie gratulacje za pomysł!czy na jakies stronie istnieje szersza relacja z wyjazdu?czy planujecie cos patriotycznego na 2008?pozdrawiam Wejdź na stronę Rajdu KatyńskiegoW maju wyjazd do Danii no i tradycyjniena przelomie sierpnia i września Rajd Katyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokersokolka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Relacaja w Świecie motocykli jest super. Miałem też przyjemność posłuchać nagranej audycji z Radia Rzeszów.Dobrze się zaczyna. Oby ten rok był jeszcze lepszy.Ja sie w każdym razie pisze na następny raz.Pozdrawiem Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jaka audycja ? Zapodaj link. Nic nie słyszałem. To Wojtuś udzielił wywiadu ??? Kilka słów od P. Adriana Stopy (Prezesa Stowarzyszenia Maczkowców w Holandii): "Serdecznie dziekujemy za przeslanie nam bardzo ciekawego artykulu, ktory ukazal sie po Waszej wizycie m.in. w Bredzie. To jest bardzo dobra promocja 1-szej Dywizji Pancernej w Polsce. Zyczymy wielu sukcesów w Waszej dalszej dzialalnosci! My mozemy wyslac Panstwu poczta biuletyn "Sladami Dywizji", ktory wydawany jest przez nasze Stowarzyszenie glownie dla czlonkow, w ktorym ukazalo sie sprawozdanie z Waszego pobytu m.in. w Bredzie napisanego przez Jana Ślężaka." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokersokolka Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 WitamAudycja jest na taśmie u Wojtka. Mówił, że ma załatwić z radia wersje na płytce, ale nie wiem na jakim etapie to jest.A co do tego biuletynu to ja bym chętnie chciał otrzymać kopie (może być elektroniczna).Pozdrawiam prawą nogą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi