Arni Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Witam! mam Aeroxa z 2006 r. Został odcięty z niego moduł razem z kostka do podłaczen, i zostały same kable Podobnie wygląda regler, jednak tu brakuje tylko kostki.I tu moja prośba-czy ktos z posiadaczy w/w skuterka mogłby zrobic/udostapnić fotki podłączonego modułu, tak zeby było widac w ktore miejsce w kostce wchodzi kabel o odpowiednim kolorze i tak samo z reglerem-tez fotka podłaczonego.Dodam ze moduł ma 6 złączy, regler 4.Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje na ten temat. Pozdr. Arni PS. Ten sam post dałem tez w skuterach bo w zasadzie pasował i tu i tu. Jak tylko dostane fotki usuwam zeby sie nie dublował. Edytowane 7 Września 2007 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 http://www.speedmike.de/Schaltplaene/Aerox-Schaltplan.jpg pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Spoko, dzięki ale ten schemat mam i z niego nie da sie tego podłaczyć bo regler ma inaczej umiejscowione bolce niz na tym schemacie. Wtyczka jest kwadratowa, a na schemacie prostokątna i nie wiadomo ktory kabel w jakiej kolejnosci ma tam przyjsc, dlatego potrzebuje zdjęcie. Fotke podłaczonego modułu juz znalazłem ale dalej brakuje mi tego reglera.MOze ktos z użytkowników Aeroxa mogłby zajrzec u siebie pod plastiki i zobaczyc jak to tam jest podłaczone? Edytowane 8 Września 2007 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi