Alicja-Toudi Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam!Poszukuję świadków stłuczki samochodu oraz motocykla na Modlińskiej w dniu 04.09.2007 w godzinach porannych tj. około g. 8.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 To ja się dołącze - z innej beczki. Poszukuję wszelkich informacji na temata Sebastiana, kolegi, mieszkańca Sąddeczyzny, który kilka dni temu w Kanadzie zginął jadac motocyklem (wyjechała mu kobieta jeppem) Wypadek był nagłośniony w mediach, aczkolwiek nie potrafie znaleźćżadnej sensownej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 W jakiej mieszkal prowinicji / stanie ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Borsukles, a nie lepiej założyć własny temat? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam!Poszukuję świadków stłuczki samochodu oraz motocykla na Modlińskiej w dniu 04.09.2007 w godzinach porannych tj. około g. 8.00. No ja np. jechałem Modlińską (jak rozumiem w Warszawie?) w tym dniu w okolicach tej godziny. Napisz może więcej, tzn. w której części Modlińskiej, jaki motocykl, jaki samochód? Warto też wrzucić temat na forum gazeta.pl - Białołęka http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi