Skocz do zawartości

Ślub - 15 września - Radom

pestek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szacun Wszystkim,

Chcieliśmy Wam serdecznie podziekować. To było cos pięknego... :buttrock: Zal tylko ze nie moglem jechac miedzy Wami na 2OO. Mam nadzieje ze mimo zimna dla Was tez bylo to frajdą.

Niewielu gości wiedzialo że mogą sie dziac takie rzeczy i przyznam ze przez chwile czułem, ze to nie my byliśmy atrakcja tego dnia tylko Wy :biggrin:

Jak ochłonę trochę to napisze wiecej odnosnie ewentualnych fotek, filmu itp. jesli ktoś bedzie chetny.

w ogóle to ile było ostatecznie moto, naliczyłem ~19-20, ale w tym amoku to ciezko o racjonalizm... nie wierzylem ze przy takiej aurze bedzie az taka impra... widac i w Radomiu moze sie dziac cos pozytywnego... niecodzienny widok na naszych ulicach :flesje:

Dobra, jeszcze wiele chcialbym napisac ale oczy odmawiaja posluszenstwa... pora wreszcie odespac te 2 doby.

jeszcze raz wielikie THX :(

Ania i Patryk

Nazwa zrodziła się spontanicznie przy piwku na przekór wszystkim MC i dla tych , co poprostu lubia jezdzic , a nie przestrzegac jakis procedur itp. dodam jeszcze ze jest to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji czyli TWA"Tiru -Riru" :) <Mozemy sobie koszulki pierdzielnac....

Bardzo dobra koncepcja! ;) Tylko jeden "drobny" szczegół - jeśli to ma nastąpić w czasie zawodów Supermoto to nie 30 września a 22-23 czyli tydzień wcześniej :)

A tak na marginesie to ja się tam bawie w sędziowanie :icon_eek:

jestes pewien ze 22-23 wrzesien :notworthy: wszędzie podane jest ostatni weekend wrzesnia np:

http://www.supermoto.pl/index.php?module=pages&id=4

poza tym widziałem tez chyba w świecie motocykli datę 29/30 wrzesień.

p.s był ktoś z was wczoraj na festynie rodzinnym na obozisku :icon_twisted: widziałem kilka moto na radomskich blachach ;)

p.s 2 miejsce i czas to tylko propozycja :) ale jak pasi to spoko :icon_mrgreen:

Edytowane przez karlo

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

nie glupiej, wszystko gra bo na poprzednim linku jest 2006 rok a mamy juz chyba inny :icon_biggrin:

cały kalendarz na supermoto jest na 2007 rok, a tylko ta ostatnia data jest na 2006, ciekawe czy pomyłka w pisowni czy rzeczywiście w ten weekend. czekamy na wieści z automobilklubu :crossy:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

No więc potwierdzam to co wcześniej pisałem że jednak na 1000% to już w tym tygodniu, a więc 22-23 września 2007r (żeby już nikt nie miał wątpliwości). Zasięgnąłem wiedzy prosto u źródła i faktycznie ustalany był termin 29-30, ale został przełożony ze względu na planowany remont toru w AR.

Mam nadzieję, że pogoda okaże wiele wyrozumiałości i nie zakłóci wspólnego przeżywania ostatniej rundy Supermoto w tym roku. Przybywajcie tłumem kto tylko może :biggrin:

jeśli tylko pogoda dopisze to będę :biggrin: a jak to wygląda czasowo :biggrin: o której zaczynają się zawody i na którą przyjedziecie :P

Edytowane przez karlo

no i ślub Pestka ruszył radomskie forum motorkowe...

ciesze sie,

ciesze sie tez ze i Wam sie podobał przejazd

ciesze sie ze niektórzy z Was znalezli "kumpla do latania"

ciesze sie ze dzieki tej imprezie, czesc po raz pierwszy miala okazje jechać w wiekszej grupie

ciesze sie ze gdy teraz bede latał po Radomiu to ze swiadomoscia ze nie sam, i pewnie nie raz rzuce temat na forum ze sie wybieram i z checia polatam w towarzystwie,

a za podsumowanie naszych wrazen niech posluzy fakt ze moja do tej pory narzeczona nie pałająca miloscia do jazdy motocyklem (jezdzila bo ja jezdziłem), tego dnia powiedziala ze chyba to polubi.... bardzo jej sie podobało. O sobie juz nie pisze... mialem ochote sie przesiac na chwile chociaz jako plecak.

Wogole jakis szczesliwy jestem ostatnio... jakbym wziąl slub z milosci :)

Mam nadzieje spotkac sie z Wami jeszcze nie raz, juz jako motocyklista :bigrazz: (bez zelu na głowie i z zarostem :)). W sobote poznałem tylko z 5 motocykli a waszych ksywek z forum to juz wogole nie moglem sobie przypomniec z tego oszołomienia :) .

Fotki gdy wszystkie do mnie spłyną, wrzuce na swoja stronke, a film... pomysle jak go udostepnic, albo potnę i przerobie z dvd na divx i jakos wrzuce na net albo ponagrywam Wam płytki i rozdam przy spotkaniu, ale to dopiero za ok. 2 mies. Dam znac na forum.

Niestety prawdopodobnie w najblizszy weekend nie bede mogl sie pojawic w automobilklubie bo bede sie pakował do "tygodnia miodowego".

Pozdrawiam,

Nie przejmuj się niczym! 12 lat temu tez tak miałem jak Ty tyle że wtedy już nie byłem motocyklistą (Junakowcem) bo okoliczności zmusiły do sprzedania maszyny wcześniej trochę.... tyle że od tego sie nie odzwyczaisz nawet podczas tygodnia (misiąca) poślubnego! Zawsze myślami będziesz easyriderem! Po 13 latach przerwy wróciłem na 2oo i nie zmienię tego już nigdy....

Do zobaczenia na hajłeju> Born to ride! :)