KrzysiekZet31 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) no sporo nas jest, tylko zeby pogoda dopisala!!!!a dalej to juz czysta przyjemnosc :buttrock: Edytowane 12 Września 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Dobra, to podsumuje stan na dzis;Osoby które potwierdzily chec przybycia:1. Jordan - Shadow 7502. Xylo i Xylena - Kawasaki ZL 9003. Peny - Virago 750 - na 99,999999%4. KrzysiekZet31 - Yamaha XJ 600 (+ 1 , a moze +2 moto)6. Sqter – Suzuki GSXF - raczej na pewno, (+2 moto - raczej tak)8. zagrad (Radek) - INTRUDER VS7009. Molin 2007 – CB500 (moze kilka moto)10. Janciownik – moze bedzie i wtedy moze klika moto11. Bioły – Bandit 60012. patron - Yamaha TDM850+ prawdopodobnie 2 kumpli z Wawy, trzeci dzis odpadlczyli 15 (a moze nawet kolo 20(!) moto).Acha rozmawialem z kims ze moze jeszcze znajomego na virago920 i virago250 sciagnie, ale juz sie pogubilem z kim, przypomnijcie.Tez nie przypuszczalem ze taka ekipe da sie w samym Radomiu zmontowac :banghead:. Nawet pogoda zdaje sie nam sprzyjac. Jesli cos pokrecilem w tej liscie lub ktos sie rozmyslil lub wie w jakim skladzie ostatecznie przybedzie to korygujcie.Pozdro i DZIEKI :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 ja także pochodzę z radomia, ale cebulę mam jeszcze nie zarejestrowaną, dopiero co ją ściągnąłem z UK :D także miłej zabawy życzę i dozobaczenia na drogach :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 własnie, jest pytanie...... ślub jest w garnizonowym, więc jak tam dojechać maszynami, czy można przejechać żeromskiego z gośćmi czy piłsudskiego i dookoła kościoła...?Wiec tak;Zbiorka 16:30, przed kościołem garnizonowym na Żeromskiego. Motocyklem bez problemu sie wjedzie od Piłsudskiego. Samochody weselne dojezdzaja od ul. Moniuszki.Gdyby sie jakas policja przyczepiła (w co watpie) to mozna zjechac i obok kosciola stanac na placu, tam gdzie jeszcze mozna jezdzic, i dopiero jak bedziemy wsiadac do samochodu to smykniecie przed kościół i żeromą (juz w kolumnie) do Moniuszki jedziemy. Raczej nie słyszałem zeby konwój weselny zatrzymali ;). Ponieważ trzeba dac gosciom troche czasu zeby sie zaturlali na miejsce wesela (no i polansowac troszke przy okazji :P ), proponuje taka trase przejazdu;Moniuszki-Sienkiewicza-25czerwca do dworca PKS(Prażmowskiego), przy PKP w Traugutta-Żeromskiego-Malczewskiego-Warszawska... i do celu.Zjazd do hotelu jest za łukiem w lewo, tuż za tabliczka "koniec Wielogóry", jest tam drogowskaz "Komorniki 2" w lewo. Jednoczesnie jest to wjazd na stacje BP po lewej stronie. - [to info dla tych co by sie za bardzo wyrwali do przodu, generalnie nasz kierowca bedzie za wczasu wlaczal kierunki]. Po zjechaniu z E7, natychmiast skret w uliczke w prawo i 50m wzdluz trasy, po lewej brama wjazdowa do hotelu.Przed wejsciem jest miejsce zeby spokojnie zawinąć, poczekac na weselna flaszeczke i odjechać z moja ogromną wdziecznością :D . Prośba; nie zorajcie hotelowego trawnika, bo wlasciciele gotowi z zemsty ciepla wodke potem serwowac :wink: .Tak mi sie wydaje ze najfajniej by bylo gdyby połowa motocyki jechała z przodu, a polowa z tyłu, chyba ze finezja Wam inaczej podpowiada :buttrock: . Prośba do bardziej oblatanych w paradach; zeby obserwowali sytuacje i w razie czego zastawiali skrzyzowania gdyby jakis nadgorliwy kierowca (puszki) chciał sie wczesac w nasz korowod.Prośba do wszystkich; nie uszkodzcie siebie ani maszyn bylbym wielce niepocieszony :( gdyby przydazyło sie komus cos przykrego. Starajmy sie jechac zgodnie z przepisami... i wezcie poprawke ze kierowca naszego samochodu nie jest motocyklista wiec moze nie wiedziec jak sie zachowac gdy ktorys zrobi przed nami „stoppie” :clap: Moze dodam jeszcze ze bedziemy jechac złotym Nissanem Primerą (Trajka nie wypaliła :()To chyba wszystko, a jak nie to jeszcze dopiszę.Gdyby cos to moj tel. 608633363Pozdr.Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jeśli bedzie taka pogoda jak dziś to bedzie fajna zabawa... - a wszystko na to wskazuje :crossy: a i jeszcze jedno pytanie, skoro już tylu motocyklistów sie zebrało z Radomia - jedzie ktos na zlot do Borek za tydzień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ja jade z męzem, a co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 no własnie mam dylemat co zrobic... czy jechać na zlot czy w góry. Ale pogoda sie zrobiła taka że ciarki mnie przechodzą....:banghead: dziś z tym korowodem też słabo... chyba zacznie lać, ale postaram sie być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj...!!! No i teraz czekamy na poprawiny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 i ja dołaczam sie do życzeń... wszystkiego naj... a poprawinki - czmu nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a i jeszcze jedno pytanie, skoro już tylu motocyklistów sie zebrało z Radomia - jedzie ktos na zlot do Borek za tydzień????a może zrobimy sobie jakieś spotkanko w naszym miasteczku :icon_question: to jest tylko propozycja, zobaczymy czy się zgodzicie np 30 wrzesnia na automobilklubie na ul. warszawskiej podczas zawodów supermoto :icon_question: co wy na to :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 :) ok pasi, zeby tylko nie lało.. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Bardzo dobra koncepcja! :icon_question: Tylko jeden "drobny" szczegół - jeśli to ma nastąpić w czasie zawodów Supermoto to nie 30 września a 22-23 czyli tydzień wcześniej :icon_question: A tak na marginesie to ja się tam bawie w sędziowanie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 22 - 23???? to ja odpadam... a z tym filmikiem to koniecznie coś musi pomyśleć... tamci w tym mercedesie nieźle sie nakręcili :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) heyno impra sie udala co? dla mnie bylo super :icon_twisted:flaszka wieczorem weszla jak woda :) a grzala ?! na supermoto przyjade na pewno... dajcie cynk, czy sobota czy niedziela i mnie wiecej o ktorej godzinceKZ Edytowane 16 Września 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi