Piotrek Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 filmik z tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ok dzięki za poradę Piotreek następnym razem kucnę przy robieniu fotek. Komarrider na pewno sie jeszcze spotkamy jak nie w tym roku to w następnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Oficjalna galeria Ja się odnalazłem na kilku fotkach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ten chłopak ktory jeździł na tej przerobionej,czerwonej CBR z naklejką z boku surface56 to moj sąsiad, Paweł się zwie. Gośc jest naprawde dobry, a w Kuniowie nie pokazał wszystkiego jeszcze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Też oglądałem tą stronke no nie ma co że niewiedziałem o nim wcześniej może by był na born out na starym oleśnie. Zobaczymy napisze do niego moze kiedyś i sie zgodzi na wystąpienie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja też byłem na momento;P ogólnie tak sobie widziałem chyba Piotrka a w jego galerii jest nawet moje moto;P Po mszy pojeździliśmy troche ze znajomymi po dożynkach i ffajnie bylo:) pozdrawiamdawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 http://galeria.kuniow.pl/main.php?g2_view=...g2_itemId=26855 to link do fotki jak sie witamy <lol> Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AI...WIAT09/70917027 - art o zlocie na stronie NTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 ten art, to normalnie bardzo długi i obszerny. A wypowiedź Według Jarka Rudlickiego z Panek (pow. kłobucki) na 100 procent motocyklistów 90 to szpanerzy :icon_mrgreen: . - Technomaniacy, którzy cudują na maszynach, bez doświadczenia, żeby zaimponować laskom - tłumaczy.Właśnie tacy pracują, jego zdaniem, na stereotyp motocyklisty - dawcy organów. :icon_eek: Walcząc z tym stereotypem, uczestnicy zlotu powoływali się na statystyki. - Do większości wypadków z udziałem motocyklistów, dochodzi z winy kierowców. Takie są fakty. :icon_mrgreen: Z tymi 90% przegiął pałę aż miło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 To prawda. A co do obszernosci, to w gazecie nto było więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 A propos gazety, to wstawiłem do galerii fotki właśnie tego artykułu z gazety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 ten wątek z tym ''a ja mam 18 lat (...)'' to o mnie i to ja jestem ten Tomasz Brylewski :icon_mrgreen: Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak to czytałem, to sobie pomyślałem, że to możesz być Ty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 jakby się coś działo w Kuniowie na rozpoczęcie to dajcie znać na ogólnym :buttrock: przez te podziały trza czytać wszystkie powiaty dookoła :buttrock: pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ok, damy znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi