Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hehfotki polecą dziś na serwer, gratuluję wywiadu! Ja na swoim pierwszym zlocie miałem wywiad w tv :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Piotrek, ja Ciebie widziałem, zagadałbym tylko akurat odjeżdzałeś gdzies. Miałeś jakiegoś chłopaka z tłu chyba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja też byłem na zlocie i bardzo mi sie podobało było dużo ciekawych maszyn i chyba widziałem Piotrka.Jak mi sie uda to wrzucę zdjęcia bo trochę narobiłem ,ale to jeszcze wam napisze.Nie wiem ,czy ktoś z was mnie widział ale jak tak to ja miałem czapkę ze znaczkiem Mercedesa .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Piotrek, ja Ciebie widziałem, zagadałbym tylko akurat odjeżdzałeś gdzies. Miałeś jakiegoś chłopaka z tłu chyba??To był mój kuzyn (mc007). Mamy fotkę, tzn ja, mc007, Komarrider i Brylu 1989 jak wyśle się na serwer do wrzucę ja w trofea :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 To był mój kuzyn (mc007). Mamy fotkę, tzn ja, mc007, Komarrider i Brylu 1989 jak wyśle się na serwer do wrzucę ja w trofea :-) Tak, potwierdzam to byłem ja :flesje: . Fajnie było, ale ludzie się za szybko porozjeżdżali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dodałem trofeum!UPDATE:Mam też kilka filmików, ale na razie wysłałem najlepszy, nakręcony przez mc007, który o mało co nie został rozjechanyklik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dodałem trofeum! Nas tam jest 4 a miało być łohohoho :icon_twisted: No ale może kiedyś się uda większą ekipe zcyknąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Już dałem odnośnik do strony i u mnie na postach jest link i można obejrzeć zdjęcia z memento mori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Już dałem odnośnik do strony i u mnie na postach jest link i można obejrzeć zdjęcia z memento moriFajne fotki,taka mała porada, jak robisz fotki motocyklom polecam klęknąć/kucnąć, fotki tedy wychodzą znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 kurde Piotreek nie ma nic w trofeach a chciałem zobaczyć tą wspólną fotę :/ , napewno jeszcze coś sie zorganizuje choćby zakończenie sezonu które mam nadzieje szybko nie nadejdzie,na przykład dziś pogody lepszej nie mogło być dlamnie w sam raz ;p hahahahaaha panowie!! na tym filmiku który podał Piotreek jest moja ręka z aparatem też kręciłem ten sam filmik i to ja prawie zostałem dupnięty tym ślizgiem musiałem sie odsunąć hehehehe- staliśmy tak blisko siebie a nie zwróciłem uwagi :/ Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 kurde Piotreek nie ma nic w trofeach a chciałem zobaczyć tą wspólną fotę :/ jak nie ma jak jest, fotka jest na końcu posta, a jak nie działa to odśwież stronę (F5)Pozdrawiam i daj znać, czy widzisz fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Fajnie macie, a ja zdycham...szlag jasny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 tak już mam jest trofeum!! troszke porażony wyszedłem no ale co widocznie tak wygladałem,i ciesze sie że sie jakoś zgadaliśmy :( Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 granat trzymaj się ciepło :-) A co się odwlecze, to nie uciecze, czy jakoś tak :( A żeby tak całkiem nie offtopicować, to fajnie było na memento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No mi się podobało tylko szkoda że musiałem tak szybko zmykac :/ ale mam nadzieje że jeszcze sie kiedyś spokdamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi