fabi Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Witam. Nie wiem czy to od cwiczenia wheelie czy moze od jakis naprezen czy tam temperatur moj tlumik sie niestety rozlecial. zalaczam zdjecie gdzie czerwona linia zaznaczylem miejsce awarii. wyglada to tak jakby wziac noz i ukroic tak jak sie kroi chleb rowno tak jak czerwona linia pokazuje pa calym obwodzie. Karbonowa czesc wraz z z ta objemka metalowa odszczepila sie od ze tak powiem tego mocowania :banghead: w sumie zadnych ujemnych stutkow nie ma oprocz tego ze w miejscu rozszczepienia wszystko drzy i wydaje niepotrzebny dzwiek no i tlumik troche lata. Jakos mozliwosci przyspania czy cos takiego to raczej tam nie widze moze to jakos skleic?? polecacie cos moze znacie jakis klej ktory wytrzyma takie wysokie tempartury. pozdrawiam http://img529.imageshack.us/my.php?image=tlumikfj4.jpg Edytowane 5 Września 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ciezko z tego zdjecia cos zobaczyc dokladnie ale ja bym roznitowal go skrocil 1-2cm i zlozyl ponownie i powinno byc ok.Juz w duzo gorszym stanie tlumiki slkadalem i taki tlumik nie jest jakis skomplikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 nie tobie pierwszemu i ostatniemu karbon sie posypał, normalka, opchnij paścia na allegro bo przy glebie bedziesz miał puzzle :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 nie tobie pierwszemu i ostatniemu karbon sie posypał, normalka...to znaczy ze kiepskie sa koncowki z karbonu :) pytam bo na nastepny sezon chciałbym sobie sprawic akrape hex i wlasnie karbonowa strasznie mi sie podoba. lepsza bedzie z tytanu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ...to znaczy ze kiepskie sa koncowki z karbonu :icon_mrgreen: pytam bo na nastepny sezon chciałbym sobie sprawic akrape hex i wlasnie karbonowa strasznie mi sie podoba. lepsza bedzie z tytanu :crossy: Nie martw sie.. Dobry tłumik sam ze siebie się nie rozleci... Sam miełem dwa Carbony w TLR i teraz mam w Hornecie.. Sypie się dopiero jak sie w niego czymś rypnie(np. asfaltem :D ) Jak jest oryginalny i nie kombinowany to zazwyczaj nie ma problemu Pozdrawiam Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi