Strażak Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jestem ZAA odnośnie pogody dla nas jest prawie ona obojętna, chodzi tu raczej o dzieciaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tak, chodzi o dzieciaki, a nam też będzie przyjemniej z nimi przy ogniku posiedzieć jak będzie ciepło. Widzę, że coś się rusza w tym temacie i tak powinno być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Wiadomo jak będzie walić deszczem śniegiem gradem to lipa ale jak tylko będzie chłodno to luzik a co do akcji mój wuja organizuje niebawem w przeczkolu dla niepełnosprawnych dzieci jakieś spotkanie z motocyklistami w zeszłym roku tez takie coś było i to się odbędzie ok 16 września jak co to dam znać dokładnie a to ma być w praszce. Wracając do tematu no to trzeba będzie już myśleć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jestem z Praszki .... daj znac jak bedziesz cos o tym wiedzial ... skoluje z 10 maszyn :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Skor jest tyle maszynistów to moze pokulamy sie po lesie? tylko czołga zarejestruje i wóz dorobie:-) To ty masz czołga :) :bigrazz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No to jak coś ruszyło z wypadem do DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jest zima i wszystko zamało:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witam, mamy już sezon 2008, robi się coraz cieplej, do 1 czerwca mało czasu, więc jak chcemy coś zrobić to musimy JUŻ się za to zabierać! Mam nadzieję, że na planowaniu się nie skonczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi