MESSER Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Lublin II 2.9D 97' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 VW Caddy 1,9TDI LIFE - niestety kopciuch :icon_eek:( - jak trzeba cos przewiescVW Passat 2.0 TDi - tez niestety kopciuch - jak trzeba jechac pod krawatem gdzies,Nissan Primera 1,6 kombi - do osobistego uzytku wszystko w ramach rozsadku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) czasem BMW 540 z 4.4 V8 LPG, czasem LANOS 1.6 LPG, bez limitu kilometrow, płacą oni Jest od: 20 sie 2006Skąd: bialystokWiek: 13 :) ;) Edytowane 1 Października 2007 przez Pit3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Prawie każdy handlowiec ma do użytku służbową firmówke. Osobiście olewałem odrazu firmy które nie przekazywały samochodu do użytku prywatnego ... Jak firmy nie stać na samochód (czyli w zasadzie narzędzie pracy - coś jak tokarka dla tokarza ;) ) dla dobrego handlowca - to nie stać jej na pracownika :) Do jazdy służbówką trzeba dojrzeć ... takie wzajemne zaufanie (brak limitu kilometrów, brak katowania bryki ;)). Chociaż na ostatnim Rybniku :D Dotychczas ze służbówek: Inca, Partner, Berlingo, Clio 2 extreme z klimatronikiem :smile:,Clio 2, Kangoo, Partner, C5 (juz z kierowcą niestety :() - wszystko do użytku prywatnego bez limitu (kraj+zagranica), oczywiście bez żadnych GjePeeSów i inszych bajerów Edytowane 1 Października 2007 przez piatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devero Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 mam ponad dwa metry i dali mnie sluzbowe seicento dwa lata temu, więc jeżdzilem swoim prywatnym a fiat prawie caly czas stał...w zeszlym miesiacu go oddalem i ...no cholera,musialem dolozyc mu troche kilometrów zeby było wszystko si ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no fakt jest faktem ze firma ktora nie daje samochodu na uzytek wlasny to ch...j a nie firma. ja mialem matrixa, pande, palio weekend, fabie combi, octawie i passata a jak dobrze pojedzie to teraz picasso :crossy: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi