Typhoon96 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam mam dwa małe problemy. Mianowicie:Z jakim bieżnikiem kupic oponę do typhoonba 96r sport series. opona jest 120/90/10 do tyłu bo zdrata. S9 lub s10 do wyboru co mogę zrobic zebyz działały mi kontolki, działa tylko kontrolka z oleju. Niedzałaja swiatła paliwo i kierunkowaskazy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 sprawdż żarówki, a jeśli nie one to kable... opony... najlepsze nowe ale do skutera to kup tak żeby miała że 4 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) sprawdż żarówki, a jeśli nie one to kable... opony... najlepsze nowe ale do skutera to kup tak żeby miała że 4 mm yy bez komentarza. :buttrock: Ja u siebie mam założone 90/90/10 i nabrał fajnego sportowszego wyglądu (przód i ty oczywiście), jeśli chodzi o bieżnik to mam s10 i trochę sobie narzekam, nie polecam szczególnie MITASA. Jeśli nie świeci ci aż tyle kontrolek to zajrzyj do bezpieczników. u mnie nie świeci jedna od kierunków ale myślę że jest to wina ,,Tjuningu" prędkościomierza. Edytowane 3 Września 2007 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typhoon96 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no ja mam stuningowany predkosciowiesz na max wiec niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Czy mowimy tutaj o skuterze ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typhoon96 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak jest to skuter :lalag: :bigrazz: CZemu nie polecacie mitasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 To dajmy go do skuterow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak jest to skuter :biggrin: :icon_mrgreen: CZemu nie polecacie mitasa? Ja nie polecam MITASA bo uważam że jest to opona rolnicza :icon_mrgreen: (firma zajmuje się głównie produkcją opon do maszyn rolniczych i wielkich ciężarówek pracujących w kopalniach) Mam Mitasa, i więcej takiej opony nie kupię bo po prostu źle mi się na niej jeździ [szczególnie tylna opona gubi przyczepność w ostrzejszych zakrętach(mówię o suchym asfalcie)], nie wiem może zły skład mieszanki? Ale za to polecam mniejszy rozmiar opony bo akurat ten skuterek którym ty jeździsz nabiera bardziej sportowego wyglądu. Oto mój sprzęt (szczególnie zdjęcie nr 2) http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Piaggio/TPH,125/12109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 to miałeś jakiegoś leżakowanego, w moim skucie na mitasie ciężko tylny hebel zblokować tak skubaniec trzyma Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 to miałeś jakiegoś leżakowanego, w moim skucie na mitasie ciężko tylny hebel zblokować tak skubaniec trzyma To może masz po prostu gówniany hebel?? hmm?? Mojej opony nie da się wyczuć w ostrzejszym zakręcie, nie daj Boże jak przyjdzie hamować na mokrym asfalcie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi