Włochaty Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Koledzy mówie powaznie,scigałem sie i mówie powaznie po co miał bym kłamac,ale jezeli to proawda to jestem zdziwiony jak z 80 mogli wyciągnąc wiecej mocyniz z MZ,ale niemówie ze nie,bo dzisiejsza technologia poszła napzód i motory z lat 80 sie kryją do dzisiejszych maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Mogli wyciagnc spokojnie... to jest silnik wyczynowy i konstruowany do pracy przy olbrzymich obciazeniach... jak wiadomo zywotnosc takiej 80 z 30KM jest praktycznie znikoma ale jest to mozliwe. MZ ma dobry silnik ale do nowoczesnych 2T nie umywa sie ni troszeczke. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ale MZ to dobry sprzęd,ja niemoge narzekac,ale rozjebałem chyba przy niej sprzęgło bo cos sie strasznie slizga,a rególacja niepomaga,napewno poszedł zabierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Żeby w 150 mieć dobre sprzęgło to wymiana w czasie oleju i niestety co kilka lat nowe tarcze, zależy przy jakiej jeździe ale sprzęgło w 150 trzeba kilka razy wymienić, jednemu wytrzyma 3 a innemu 13 lat ale to zależy od stylu jazdy. I mówisz chyba o jeździe w terenie a nie na torze a to robi różnice:) i wrzuć w końcu jej zdjęcie :buttrock: bo jestem strasznie ciekaw jak ona wygląda. I zainstaluj firefoxa, automatycznie sprawdza pisownie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dawaj zjdecie tej MZ`ety bo jestem ciekawy jak wyglada :) No i kolego zwracaj uwage na bledy ortograficzne bo jak jest wszystko ladnie napisane to sie owiele lepiej czyta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 No dawaj to zdjęcie MZ bo umieram z ciekawości! :bigrazz: Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dobra koledzy ale zrobimy tak,wysle wam zdjęcie orginalnej,taką jaka kupiłem,bo teraz jest w remącie i narazie fotek niebęde robił.A niewiem jak sie wrzuca na forum fotke,zrobimy tak,niech jeden z was poda mi e-mayl i ja mu wysle fotke a on ją wrzuci na forum.A jesli chodzi o błedy to przepraszam:( ale mam dysklekcje,i w ogóle z tyktand mam 2-3 tak ze zrozumcie,i jeszcze raz przepraszam wiem ze razą w oczy moje błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 [email protected] ale foto ma być przerobionej na crossa! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nie na jak czytam wypowiedzi tego włochatego to mi sie płakać chce. Co ty w ogóle pier........ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 eee tam liczyłem na to że jest bardziej wystrzałowa :banghead: http://img502.imageshack.us/img502/7368/2256140541oz1.jpg Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 eee tam liczyłem na to że jest bardziej wystrzałowa ;) http://img502.imageshack.us/img502/7368/2256140541oz1.jpg Co Ty masz do tej MZtki? ;) Sprzęt pierwsza klasa, prawdziwe enduro :cool: :banghead:.pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No Mzeta jak Mzeta ale ja tu nic nie widze w niej z Crossa :crossy::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No Mzeta jak Mzeta ale ja tu nic nie widze w niej z Crossa :biggrin::D Przyjrzyj się, to zobaczysz ten olbrzymi prześwit - zobacz też na linie motocykla, to nowy standard kształtów motocykli crossowych/enduro ustalony przez specjalistów motocrossowych wprost z USA - dokładniej z Californi. Yamaha, Honda, Suzuki, KTM i Huska już walczą o prawa do produkowania motocykli z taką samą linią, podobno w sezonie 2009/2010 mają już jeździć tylko takie motocykle, kopie crossowej MZty czyli doskonałego do tej pory niedoconionego offroadowca. :clap:) :crossy: :clap: Heh sorry nie mogłem sie powstrzymać ;).Ładna MZtka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ale on napisał że da zdjęcie Etki taką jaką kupił, nie przerabianej, więc najlepsze zdjęcia MZ Cross zobaczymy później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) hmm niewiem jak mu to wyszło ale z góry powiem że gdybym to ja kupił mz w takim stanie (chociaż kierunki są nieoryginalne:)) to nie odważyłbym się jej w żaden sposób przerabiać - profanacja, tych motocykli w takim stanie jest coraz mniej.. Swoją drogą 150 na enduro musi być strasznie słaba skoro 250 "jakoś robi" więc mogłeś kupić 250, mówiłeś że ojciec nie chce się zgodzić a na motocykl wyczynowy się zgodził.. sory ale coś nie pasuje :evil: a masz do niej papiery?? Sory za OT ale mz to moja ukochana marka i nie mogę się powstrzymać ;) i powiedz jak się na niej jeździ!! Edytowane 9 Września 2007 przez slzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi