cinek82 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 widzę że coś tu się poruszyło :) jak by ktoś coś na mieście latał dajcie znać gg2185284 Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis f4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 lata ktoś tu jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Liśkiewicz Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nie wiem ktora bede z kolei ale tez jestem chetna , dopiero zaczynam ale... :) cbr600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus10 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Marzenka wyprowadzasz dzis Tą swoją 600tka ? i polatamy po miescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eL.Lisa Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Hej Wam ! Planujemy polatać w sobotę wieczorem jakąś większą grupą ... CBR - jak najbardziej :) ale i inni terroryści mile widziani . Tylko konkretnie kochani , konkretnie - kto się pisze? Już kilka maszyn się zgłosiło do nas. Info na FB . Link w podpisie. Jutro na stronie społeczności będzie duże info o ustawce. Zapraszamy ! p/s pozdrawiam :P Tu też muszę napisać o zmianie. ustawka w Piątek nie w sobotę. Godzina 20. spod Bema Cytuj MOTORBIKE STREET TERROR WARSAW Warszawiacy czekamy na Was !!! https://www.facebook.com/MotorbikeStreetTerrorWarsaw?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quant Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 jakieś ustawki na dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terry Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Siema gdzie dokladnie sie spotykacie kiedy i o ktorej?? Edytowane 12 Września 2012 przez Terry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eL.Lisa Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Najprawdopodobniej w sobotę będziemy znów latać. Info będzie na str społeczności ale i tu dam znać Cytuj MOTORBIKE STREET TERROR WARSAW Warszawiacy czekamy na Was !!! https://www.facebook.com/MotorbikeStreetTerrorWarsaw?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam wszystkich fanów CBR! Zbliża się nowy sezon, zaniedbałem Was i swój wątek CBR WNT!!! ale może jeszcze uda się rozbujać aktywność nocnych jeźdźców! Ja walczę jeszcze z kontuzją kolana (kolejna operacja jeszcze w tym miesiącu - nie, nie przez motocykl... piłka nożna) ale liczę na Waszą aktywność, niech się coś ruszy w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 :biggrin: ja juz po operacji kolana tez przez pilke ale juz w trakcie rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBASTAIAN Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 witam czekam na hasło i startuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 WITAM pozdrawiam i zdrowieć mi CBR WARSAW NIGHT TERRORszukam kawy znowu polatamy w nowym sezonie pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 tak więc czekam i ja na jakieś info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 wydaje mi się że temat umarł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi