Domiiniika Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ustalone coś,czy temat padł? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nic nie ustalone bo nikt nic nie pisze w temacie :P Ja wciąż jestem chętny ale jutro jadę na urlop i wracam dopiero 24-go. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja piszę! :DKurcze,ale i tak nic z tego, bo deszcz atakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wpadnij do Lublina w środę za tydzień :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Praca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja teraz non stop pracuję, ale od końca czerwca mam zamiar w pełni korzystać z sezonu, więc bedę tu odzywać się;) Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Czekam(y) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianKolec Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Chętny ktoś dzisiaj pośmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No dobra kto chętny na latanie w piątek?;] Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Działa jeszcze coś ten nocny Cbr Warsaw Night Terror :Dkto lata? Edytowane 5 Lipca 2012 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Działa jeszcze coś ten nocny Cbr Warsaw Night Terror :Dkto lata? Dzisiaj? A o ktorej byś chciał? Edytowane 5 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3nsimila Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja pisałabym się oczywiście na bardziej wieczorne/nocne latanie;) Cytuj Bo jazda motocyklem to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) 502-135-952 to mój numer, w razie latanka, bo się na forum do wieczora raczej nie pojawię;-) Edytowane 5 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 dopiero zauważyłem że coś ruszyło w wątku;) może dziś wieczorem 19-21?będziemy pewnie wpierw na Cargo, później starówce. Dalej to już szukać na mieście :) trzeba się umówić konkretnie któregoś dnia w tygodniu, z większym wyprzedzeniem czasowym ;) hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dziewczyny i ChłopakiMoże miał by ktoś pożyczyć tłumik do honda cbr600 f3 ??? Zfrajerzyłem i teraz się bujam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi