osta Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 chociaż zazwyczaj śmigam w pojedynkę, przy kolejnym terrorze nie omieszkam się zgłosić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dawajcie znać to i ja się wkońcu na kolejny terror załapie i polatam z wami :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja bym się na dziś wieczór pisał :-) Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja bym się na dziś wieczór pisał :-) Ktoś chętny? O ile nie będzie padało ja jestem chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 no to jak... ktoś dzisiaj lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Lata lata :) jak coś to wyżej jest mój nr tel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Lata lata :) jak coś to wyżej jest mój nr tel :) niestety wczoraj udało mi się wyskoczyć na moto dopiero po 24. Ale nie ma tego złego -- w końcu dojechałem prawą stronę opony na ursynowskich rondach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 niestety wczoraj udało mi się wyskoczyć na moto dopiero po 24. Ale nie ma tego złego -- w końcu dojechałem prawą stronę opony na ursynowskich rondach :D na ronadch to się chyba jeżdzi w lewo :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 na ronadch to się chyba jeżdzi w lewo :icon_question: ojojoj, to chyba coś źle robie, bo ja jeżdżę w obie strony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster12 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 SIemka. Jak mozna siedołączyć to terroru to z chęcią bym sie załapał Co u was tak cicho zadnej ustawki cisza zera szumu na ulicach. Moży by tak cos zorganizowacna dniach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 SIemka. Jak mozna siedołączyć to terroru to z chęcią bym sie załapał Co u was tak cicho zadnej ustawki cisza zera szumu na ulicach. Moży by tak cos zorganizowacna dniach?? ja proponuje pt. ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster12 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja dzisiaj moge smiga dawaj miejsce godzine i ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster12 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 pawelb miałeś śmigać i co nic nie napisałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider1972 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 heheh no i co odświeżamy temat? niedługo rozpoczęcie sezonu..jak tylko to białe g...o sie roztopi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 heheh no i co odświeżamy temat? niedługo rozpoczęcie sezonu..jak tylko to białe g...o sie roztopi:) Chyba o półtora miesiąca (co najmniej) za wcześnie napisałeś :icon_razz: :banghead: ..choć w tamtym roku zima była mniej sroga + mniej białego kure**** i już przed oficjalnym, 1 dniem wiosny było latanie :biggrin: hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi