patryk.cbr Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nieźle, nieźle ludziska! :lalag: Latacie na całego a mnie ostre przeziębienie z nóg ścięło... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No to szybkiego powrotu do zdrowia życzę... Co do latania to już w tym roku raczej odpada. Na wiosnę trzeba składać ekipę i "board and ride" Ale mam nadzieje, ze CBR NT nie ucichnie przez zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja się piszę na wiosenne latanie, jeszcze przez zimę zamontuję wydech by coś było słychać moto i z pierwszymi ciepłymi dniami melduję się :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 No to szybkiego powrotu do zdrowia życzę... Co do latania to już w tym roku raczej odpada. Na wiosnę trzeba składać ekipę i "board and ride" Ale mam nadzieje, ze CBR NT nie ucichnie przez zimę. Dzięki! Już jest lepiej :lalag: Zapewniam, że CBR WNT!!! nigdy nie ucichnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Zapewniam, że CBR WNT!!! nigdy nie ucichnie :icon_twisted: A jednak coś tu cicho, ale pewnie tylko do sezonu :) Patryk gdzieś czytałem, że chciałeś na ranty nakleić paski. Czy to zrobiłeś?? Jak to wyszło?? Czy warto tzn czy po tygodniu się nie odkleją?? Jak przygotowałeś felgę i czy zdejmowałeś koło?? ogólne porady proszę :) Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Gosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Dzięki Gaga to bardzo dobra wiadomość ... :) Co do serwisu jakoś nie mam przekonania do nie firmowych dlatego zawsze korzystałem z Hondy na Grochowskiej, ale może na wiosnę postawie u nich ... się zobaczy A TY swoją Cebrunie już sprzedałaś ?? czy serwis "firmowy" czy nie to taki odwieczny dylemat jak zmiana oleju przed czy po zimie. za i przeciw :) Ja serwisuje w szklarni i jestem zadowolona. Nigdy nie próbowali mnie "wkręcić" w stylu, że coś zepsute i trzeba wymienić, czy inne podobne akcje. Nigdy też nie naciągnęli mnie na dodatkowe niepotrzebne koszta. Co do sprzedaży... no cóż.... kobieta zmienną jest i obecnie wpadłam na "przegenialny" pomysł przerobienia CBR na stunt........................ Mam firmę, która wykona mi stelaż tylny i klatkę na silnik i tu pojawia się pytanie DO WSZYSTKICH CBR-maniaków... CZY MACIE ZDJĘCIA CBR-STUNT? Lub cokolwiek czym mogę się jakoś podeprzeć w projekcie klatki??? A odbiegając od tematu: wczoraj ok 21 na stacji statoil na Toruńskiej spotkałam totalnego CBR-maniaka... Koleś na CBR śmigał kiedy już na asfalcie pojawiła się warstwa zamarzniętego g...na! Jego CBR- była w wersji F ' 01 r. i tu kolejne PYTANIE: była w malowaniu biało - filetowym z napisem GUINES - coś mi świta, że widziałam podobne malowanie ale czy macie fotki takiej wersji??? A jednak coś tu cicho, ale pewnie tylko do sezonu :) Patryk gdzieś czytałem, że chciałeś na ranty nakleić paski. Czy to zrobiłeś?? Jak to wyszło?? Czy warto tzn czy po tygodniu się nie odkleją?? Jak przygotowałeś felgę i czy zdejmowałeś koło?? ogólne porady proszę :) Pozdrawiam Nie zdejmowałam koła. Wyszło nieźle. Nie odkleiły się. ( sama odkleiłam - zmiana gustu :P ) Felgę wyczyściłam z brudu, potem odtłuściłam preparatem, który jest do odtłuszczania przed malowaniem i nakleiłam. Naklejałam po kawałku odklejając taśmę bezpośrednio przed naklejeniem na rant, tam cm po cm... i jeszcze tak sobie myślę.... skoro koleś wczoraj śmigał cbr, przed wczoraj widziałam śmigających, w weekend też.... więc może zrobimy sobie rekonesans po warszawce CBR WNT???? CO WY NA TO??? kalesony pod kombi i będzie git:P:P:P Edytowane 10 Grudnia 2008 przez gaga_cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) latać się da :bigrazz: - w poniedziałek odbierałem wkońcu Franie z serwisu i przy ok. -1 / -2 wracałem - nie było aż tak źle pomimo (wyjątkowo) braku jakiejkolwiek kominiary, kaleson, golfiku czy samego kombi :icon_razz: (jedynie skóra i rękawice + kask) ale i tak nic nie przebije z moich dotychczasowych przygód jak latałem z 2 lata temu Nsrką w przed dzień sylwestra przy -5 :biggrin: Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 latać się da :bigrazz: - w poniedziałek odbierałem wkońcu Franie z serwisu i przy ok. -1 / -2 wracałem - nie było aż tak źle pomimo (wyjątkowo) braku jakiejkolwiek kominiary, kaleson, golfiku czy samego kombi :icon_razz: (jedynie skóra i rękawice + kask) ale i tak nic nie przebije z moich dotychczasowych przygód jak latałem z 2 lata temu Nsrką w przed dzień sylwestra przy -5 :biggrin: no ja dziś chyba nie wytrzymam. choć kilka km :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) no ja dziś chyba nie wytrzymam. choć kilka km :P Podziwiam i zazdroszczę ... Mi niestety na to nie pozwalają gumy a raczej ich brak. A teraz nie opłaca się zmieniać na nowe dla tych kilku km. Co do Stuntu to CBR jest bardzo popularnym motocyklem. Nie będziesz miała problemów znalezieniem kogoś na kto Ci doradzi jak przerobić moto. http://www.stuntpoland.com/index.php Co do samego przerabiania do szkoda by mi było niszczyć moto, chyba, że jest po ostrym szlifie albo druga RR stoi w garażu :) z drugiej strony kobieta i stunt hmm ... :notworthy: Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Gosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Podziwiam i zazdroszczę ... Mi niestety na to nie pozwalają gumy a raczej ich brak. A teraz nie opłaca się zmieniać na nowe dla tych kilku km. Co do Stuntu to CBR jest bardzo popularnym motocyklem. Nie będziesz miała problemów znalezieniem kogoś na kto Ci doradzi jak przerobić moto. http://www.stuntpoland.com/index.php Co do samego przerabiania do szkoda by mi było niszczyć moto, chyba, że jest po ostrym szlifie albo druga RR stoi w garażu :) z drugiej strony kobieta i stunt hmm ... :notworthy: dzięki zza linka. już tam buszuję :biggrin: chłopaki fajnie rozpisują przeróbki cbr. a co oznacza: kobieta i stunt?????? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 I co latałaś, ja chyba poczekam jeszcze trochę i wyskoczę bo mnie nosi w domu, a co wyczyszczę trzeci raz moto przed zimą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 I co latałaś, ja chyba poczekam jeszcze trochę i wyskoczę bo mnie nosi w domu, a co wyczyszczę trzeci raz moto przed zimą :D w sobotę ma być 4 stopnie, bez opadów, wiatr: 25m/s. Latamy??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) dzięki zza linka. już tam buszuję :biggrin: chłopaki fajnie rozpisują przeróbki cbr. a co oznacza: kobieta i stunt?????? :banghead: Piorunujące połączenie w całym tego pozytywnym słowa znaczeniu... :wink: Nie jestem bardzo w temacie obeznany, ale wydaje mi się, że była byś Pionierką bynajmniej w Polsce. Pzdr Ps. taka ciekawostka: http://www.stunt-girl.net/index.html tak dla ośmielenia naszych motocyklistek :) Gaga przy okazji masz zdjęcia CBR ładnie przerobionej z klatką ... Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Gosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 W sobotę pasuje, bo i tak wybieram się na 10:00 tutaj : "ZBIORKA O GODZINIE 10 czesc, no i kolejny (juz 3 raz) jedziemy do dzieciakow ci co byli na 1 lub 2 edycji wiedza o co chodzi, innym juz pisze... spotykamy sie tam gdzie zwykle (na bialolece) ponizej trasa (zbieramy sie w punkcie poczatkowym, jedziemy do punktu koncowego oczywiscie) Trasa i jedziemy wesola gromada do dzieciakow mamy juz jakies prezenty zbiorka pieniazkow jest dobrowolna, ostatnio z zebranych pieniazkow kupilismy dzieciakom sprzet RTV i inne, na miejscu bedziemy wozic dzieciaczki, pozniej pewnie male spotkanko herbatka ciasto itd, miejmy nadzeje ze pogoda bedzie lagodna aczkolwiek rok temu bylo -3 i tez bylo dobrze. patronat nad impreza ma oczywiscie scigacz.pl, mamy takze wsparcie yamahy, suzuki, ggquada i pewnie na tym sie nie skonczy wszelkich szczegolow udzielam ja, kontakt ponizej, pozdrawiam trasa http://maps.google.com/maps?f=d&..." Wzięte z grono.net, napisane przez PAPUQ Powinienem na miejscu już być o 9:40, chyba że pogoda popsuje mi plany :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 W sobotę pasuje, bo i tak wybieram się na 10:00 tutaj : "ZBIORKA O GODZINIE 10 czesc, no i kolejny (juz 3 raz) jedziemy do dzieciakow ci co byli na 1 lub 2 edycji wiedza o co chodzi, innym juz pisze... spotykamy sie tam gdzie zwykle (na bialolece) ponizej trasa (zbieramy sie w punkcie poczatkowym, jedziemy do punktu koncowego oczywiscie) Trasa i jedziemy wesola gromada do dzieciakow mamy juz jakies prezenty zbiorka pieniazkow jest dobrowolna, ostatnio z zebranych pieniazkow kupilismy dzieciakom sprzet RTV i inne, na miejscu bedziemy wozic dzieciaczki, pozniej pewnie male spotkanko herbatka ciasto itd, miejmy nadzeje ze pogoda bedzie lagodna aczkolwiek rok temu bylo -3 i tez bylo dobrze. patronat nad impreza ma oczywiscie scigacz.pl, mamy takze wsparcie yamahy, suzuki, ggquada i pewnie na tym sie nie skonczy wszelkich szczegolow udzielam ja, kontakt ponizej, pozdrawiam trasa http://maps.google.com/maps?f=d&..." Wzięte z grono.net, napisane przez PAPUQ Powinienem na miejscu już być o 9:40, chyba że pogoda popsuje mi plany :/ Mariusz... to było tydzień temu... :icon_question: mikołajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi