noa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mam nadzieję że w poniedziałek, bo na weekend do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 jakies wieczorne latanie w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brytka10 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Siema wszystkim sluchajcie jest sprawa... Zawsze chcialam wieczorkiem polatac po Warszawie cbra ale nie mialam mozliwosci:/ czy jest ktos kto moglby mnie wkitrasic na pasazera? tak na chwilke tylko i ewentualnie przy okazji jakby ktos przejezdzal kolo metra politechniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 jak koleżanka - plecaczek :D jakaś ciekawsza można cuś pomyśleć ;) ..czasami kręce się z Frankiem k. Politechniki bo lubie wybrać się od czasu do czasu na winkle w jej okolicach (Nowowiejska, Filtrowa itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brytka10 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 heh nio plecaczek:) fajnie ze sie odezwales:):) super :biggrin: tylko niestety ja tu nie mam nawet kasku nie mowiac juz o jakichs butkach bo tymczasowo tu mieszkam:/ pisz na maila:) [email protected] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 lata ktoś bliżej wieczoru ?? bo coś za cicho tutaj być zaczyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 to może w ta środę pod wieczór jakieś wspólne latanie? Np. plac bankowy o 20.00! Czy może wszyscy na urlopach?! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ja się pisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jutro niestety odpadam z latania - nagla sprawa.. ale za to w czwartek na bank jestem na miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ok :crossy: (tylko żeby pogoda była, a co do godziny to można nawet i o 19 się ustawić w tym samym miejscu..) Ktoś więcej pisze sie także ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jeśli nie będzie tylko padać to podjadę. W którym miejscu na Bankowym ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zapewne chodzi o ustawke pod pomnikiem :icon_twisted: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 siem :icon_mrgreen: mogę podjechać, ale kole 20:00...wcześniej nie dam rady :icon_mrgreen: pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Mi tam w sumie ryba :notworthy: , nie wiem jak reszta ? ..ale z jednej strony wolałbym wcześniej żeby nie lecieć zara do domu zmieniać wizjer na biały lub latać z otwartą szybą (lubie być bardziej incognito) :icon_question: hah Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 mi tez bardziej pasuje 20.00 :icon_mrgreen: to co 20.00 plac bankowy? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi