Skocz do zawartości

"CBR WARSAW NIGHT TERROR!!!"

patryk.cbr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I jak tam plany? Pewnie udało Wam się już z 4 razy spotkać ;) A CBR'a Patryka dalej nie opita :banghead:

ps: ja już dawno zamroziłem sprzęta, nie mam dla niego ubranka na zimę a nie chcę by zmarzł :evil:

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

witam wszystkich

to moj 1 post na tym forum

za tydzien juz przestane byc posiadaczem Yamahy yz125 i w ciagu najblizszych tyg mam nadzieje ze stane sie posiadaczem Hondy CBR600 Fi. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic motorek w dobrym stanie i bedzie mi sluzyl dlugo a co najwazniejsze ze dam rade na niej smigacz po takiej przesiadce bo jakby nie patrzec jest spora roznica w mocy masie itd i od nastepnego sezonu bede mial przjemnosc od czasu do czasu jezdzic z wami :buttrock:

Edytowane przez Marcinello

I jak tam plany? Pewnie udało Wam się już z 4 razy spotkać :D A CBR'a Patryka dalej nie opita :smile:

ps: ja już dawno zamroziłem sprzęta, nie mam dla niego ubranka na zimę a nie chcę by zmarzł :(

:( zamrozona no coz :( moja caly czas na chodzie czeka na weekend... oby nie padal snieg :cool:

witam wszystkich

to moj 1 post na tym forum

za tydzien juz przestane byc posiadaczem Yamahy yz125 i w ciagu najblizszych tyg mam nadzieje ze stane sie posiadaczem Hondy CBR600 Fi. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic motorek w dobrym stanie i bedzie mi sluzyl dlugo a co najwazniejsze ze dam rade na niej smigacz po takiej przesiadce bo jakby nie patrzec jest spora roznica w mocy masie itd i od nastepnego sezonu bede mial przjemnosc od czasu do czasu jezdzic z wami :biggrin:

To gitara, zapewne dasz rade :lalag:

:( zamrozona no coz :( moja caly czas na chodzie czeka na weekend... oby nie padal snieg :P

To gitara, zapewne dasz rade :crossy:

No to się chyba spotkalismy,miło mi było,żółte światło,pewnie widziałes,jeszcze żarówki nie wymieniłem :) sorrki nie miałem czasu machnąć reką ale kiwnąłem :biggrin:

Pozdro,miło jak kogos w taką pogode spotykam...,dla mnie jedyną barierą jest śnieg...

• 3 tygodnie później...

Witam.

W tym sezonie dość często latamy nocną porą w gronie samych CBR-ek. "terroryzując" ulice stolicy. Maszyn spod znaku CBR jest sporo w Warszawie i w jej okolicach więc czas założyć oficjalny Warszawski Klub Miłośników CBR!

Czekam na Wasze deklaracje, kto byłby skłonny przystąpić do "CBR WARSAW NIGHT TERROR!!!" (Uwaga! nazwa zastrzeżona! :) ).

Jeśli będziecie zainteresowani, dajcie znać na forum (piszcie także na PW, GG lub e-mail).

O postępach tego pomysłu będę informował Was na bieżąco!

PZDR! :flesje:

no to zajebisty pomysl pisze sie na to juz dzis, wiosna zapowiada sie fajnie