KaZet Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 łatwiej będzie wam teroryzować Warszawkę na hulajnogach,tylko nakleić stykery nocny W-wa nocny teror team Kompleks jakiś.. podróżowanie wciąż nocnymi Cię dobija?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 I jak tam plany? Pewnie udało Wam się już z 4 razy spotkać ;) A CBR'a Patryka dalej nie opita :banghead: ps: ja już dawno zamroziłem sprzęta, nie mam dla niego ubranka na zimę a nie chcę by zmarzł :evil: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinello Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) witam wszystkichto moj 1 post na tym forum za tydzien juz przestane byc posiadaczem Yamahy yz125 i w ciagu najblizszych tyg mam nadzieje ze stane sie posiadaczem Hondy CBR600 Fi. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic motorek w dobrym stanie i bedzie mi sluzyl dlugo a co najwazniejsze ze dam rade na niej smigacz po takiej przesiadce bo jakby nie patrzec jest spora roznica w mocy masie itd i od nastepnego sezonu bede mial przjemnosc od czasu do czasu jezdzic z wami :buttrock: Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Marcinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 I jak tam plany? Pewnie udało Wam się już z 4 razy spotkać :D A CBR'a Patryka dalej nie opita :smile: ps: ja już dawno zamroziłem sprzęta, nie mam dla niego ubranka na zimę a nie chcę by zmarzł :( :( zamrozona no coz :( moja caly czas na chodzie czeka na weekend... oby nie padal snieg :cool: witam wszystkichto moj 1 post na tym forum za tydzien juz przestane byc posiadaczem Yamahy yz125 i w ciagu najblizszych tyg mam nadzieje ze stane sie posiadaczem Hondy CBR600 Fi. Mam nadzieje ze uda mi sie kupic motorek w dobrym stanie i bedzie mi sluzyl dlugo a co najwazniejsze ze dam rade na niej smigacz po takiej przesiadce bo jakby nie patrzec jest spora roznica w mocy masie itd i od nastepnego sezonu bede mial przjemnosc od czasu do czasu jezdzic z wami :biggrin: To gitara, zapewne dasz rade :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 :( zamrozona no coz :( moja caly czas na chodzie czeka na weekend... oby nie padal snieg :P To gitara, zapewne dasz rade :crossy:No to się chyba spotkalismy,miło mi było,żółte światło,pewnie widziałes,jeszcze żarówki nie wymieniłem :) sorrki nie miałem czasu machnąć reką ale kiwnąłem :biggrin: Pozdro,miło jak kogos w taką pogode spotykam...,dla mnie jedyną barierą jest śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 To jak panowie, jest jakiś kozak co na dzisiejszą szklankę wyjedzie??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mi wystarczy że się pod domem idąc do garażu mało nie zabiłem na tej szklance ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon22 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam.W tym sezonie dość często latamy nocną porą w gronie samych CBR-ek. "terroryzując" ulice stolicy. Maszyn spod znaku CBR jest sporo w Warszawie i w jej okolicach więc czas założyć oficjalny Warszawski Klub Miłośników CBR!Czekam na Wasze deklaracje, kto byłby skłonny przystąpić do "CBR WARSAW NIGHT TERROR!!!" (Uwaga! nazwa zastrzeżona! :) ).Jeśli będziecie zainteresowani, dajcie znać na forum (piszcie także na PW, GG lub e-mail). O postępach tego pomysłu będę informował Was na bieżąco! PZDR! :flesje: no to zajebisty pomysl pisze sie na to juz dzis, wiosna zapowiada sie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 zajefanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon22 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 to jest fajny pomysl, czekamy na cieplo i latamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 to jest fajny pomysl, czekamy na cieplo i latamy juz nie moge sie doczekac .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ciepło jest i co niema chętnych na terror dzienny Adam jak tam frania zakonserwowana na zimę kto lata w niedziele :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 no niedziela moze byc ciekawa, jade zatankować :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ciepło jest i co niema chętnych na terror dzienny Adam jak tam frania zakonserwowana na zimę kto lata w niedziele :) Ja na razie swojej nie tykam i niech tak zostanie :D Ostrożnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 :P To słabo z tobą Adam skoro już nie tykasz :) biedna frania hiihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi