MariuszRR Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mikołajki niestety musiałem odpuścić, a to link do całej dyskusji: http://grono.net/forum/topic/16528064/0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Piorunujące połączenie w całym tego pozytywnym słowa znaczeniu... :wink: Nie jestem bardzo w temacie obeznany, ale wydaje mi się, że była byś Pionierką bynajmniej w Polsce. Pzdr Ps. taka ciekawostka: http://www.stunt-girl.net/index.html tak dla ośmielenia naszych motocyklistek :) Gaga przy okazji masz zdjęcia CBR ładnie przerobionej z klatką ... wowowowowow tego nie widziałam!!! dzieki za linka A więc jednak się da!!! baba da rade :P:P:P Mikołajki niestety musiałem odpuścić, a to link do całej dyskusji: http://grono.net/forum/topic/16528064/0/ !!! papuq szaleje :) Mariusz jedziemy? ja się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 !!! papuq szaleje :) Mariusz jedziemy? ja się piszę. Ja jadę, postaram się pojawić tam wcześniej, mam tylko nadzieję że pogoda dopisze tak jak dzisiaj (zrobione 40km:]). Ja jadę od al.Jerozolimskich trasą Toruńską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 WSZYSTKIEGO "NAJ" Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DLA WSZYSTKICH Z CBR WNT!!! Aby od przyszłego roku lato trwało 12 miesięcy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wszystkiego dobrego życzę w nadchodzącym roku 2009, oby sezon szybko się zaczął i szybko się nie skończył :), a przede wszystkim bezpiecznej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Ostatnio przez te mrozy głupie rzeczy przychodzą mi do głowy... Są różne priorytety i po ich przeanalizowaniu zacząłem się poważnie zastanawiać nad zawieszeniem kasku na kołku (chociaż na jeden sezon) i spieniężeniu mojej pięknej CBR-ki :( Nigdy bym tego nie zrobił gdyby nie ważne powody. Dzisiaj nawet oglądał ją potencjalny nabywca... Bijąc się z myślami, będąc zły na samego siebie i myśląc "Co ja ku**a robię?! :banghead: ", postanowiłem... podyktować zaporową cenę. :biggrin: Nie mogłem jej oddać, nie mogłem, bo to nie jest rzecz, to przecież część mnie (ci którzy mnie znają wiedzą co czułem). Mam to szczęście, że w mojej decyzji utwierdziła mnie moja kochana "druga połóweczka" i najbliżsi :notworthy: Piszę to ku przestrodze innym. Kiedy nawiedzą Was głupie pomysły, przypomnijcie sobie ubiegły sezon oraz pomyślcie o tym, który się zbliża. Następnie zastanówcie ile by Was ominęło gdybyście zrobili, to co ja chciałem zrobić... Pozdrawiam ekipę CBR WNT!!! i do zobaczenie wiosną! :flesje: Edytowane 18 Stycznia 2009 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ostatnio przez te mrozy głupie rzeczy przychodzą mi do głowy... Są różne priorytety i po ich przeanalizowaniu zacząłem się poważnie zastanawiać nad zawieszeniem kasku na kołku (chociaż na jeden sezon) i spieniężeniu mojej pięknej CBR-ki :( Nigdy bym tego nie zrobił gdyby nie ważne powody. Dzisiaj nawet oglądał ją potencjalny nabywca... Bijąc się z myślami, będąc zły na samego siebie i myśląc "Co ja ku**a robię?! :banghead: ", postanowiłem... podyktować zaporową cenę. :biggrin: Nie mogłem jej oddać, nie mogłem, bo to nie jest rzecz, to przecież część mnie (ci którzy mnie znają wiedzą co czułem). Mam to szczęście, że w mojej decyzji utwierdziła mnie moja kochana "druga połóweczka" i najbliżsi :notworthy: Piszę to ku przestrodze innym. Kiedy nawiedzą Was głupie pomysły, przypomnijcie sobie ubiegły sezon oraz pomyślcie o tym, który się zbliża. Następnie zastanówcie ile by Was ominęło gdybyście zrobili, to co ja chciałem zrobić... Pozdrawiam ekipę CBR WNT!!! i do zobaczenie wiosną! :flesje: Tak jakoś sobie zajrzałem w Wasz temat... Przeczytałem cytowany post... Pięknie napisane chłopie :notworthy: :clap: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ostatnio przez te mrozy głupie rzeczy przychodzą mi do głowy... Są różne priorytety i po ich przeanalizowaniu zacząłem się poważnie zastanawiać nad zawieszeniem kasku na kołku (chociaż na jeden sezon) i spieniężeniu mojej pięknej CBR-ki :( Nigdy bym tego nie zrobił gdyby nie ważne powody. Dzisiaj nawet oglądał ją potencjalny nabywca... Bijąc się z myślami, będąc zły na samego siebie i myśląc "Co ja ku**a robię?! :banghead: ", postanowiłem... podyktować zaporową cenę. :biggrin: Nie mogłem jej oddać, nie mogłem, bo to nie jest rzecz, to przecież część mnie (ci którzy mnie znają wiedzą co czułem). Mam to szczęście, że w mojej decyzji utwierdziła mnie moja kochana "druga połóweczka" i najbliżsi :notworthy: Piszę to ku przestrodze innym. Kiedy nawiedzą Was głupie pomysły, przypomnijcie sobie ubiegły sezon oraz pomyślcie o tym, który się zbliża. Następnie zastanówcie ile by Was ominęło gdybyście zrobili, to co ja chciałem zrobić... Pozdrawiam ekipę CBR WNT!!! i do zobaczenie wiosną! :flesje: Tak trzymaj!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Prognoza sezonowa od lutego do lipca 2009 Luty zimowy, ale bez rekordów W lutym powrócą zimowe krajobrazy, ale nie powinny się one utrzymywać przez cały miesiąc. Temperatura przeważnie będzie oscylować na poziomie normy lub lekko poniżej niej, co oznacza, że nawet w ciągu dnia powinniśmy się spodziewać wartości ujemnych. Ze względu na to, że luty przyniesie mniej opadów niż zwykle, to może się zapisać jako dość suchy. Mniej opadów i chmur, to także większe spadki temperatury nocami. Przez kilka z nich temperatura może spaść poniżej minus 10 stopni. Jednak nie spodziewamy się już tak intensywnych mrozów jak to miało miejsce w pierwszym tygodniu stycznia. Pogodne wyże nie dopuszczą do nas głębokich atlantyckich niżów, dlatego nie powinniśmy się obawiać częstych porywistych wiatrów. W górach warunki do uprawiania sportów zimowych będą korzystne i jeszcze się polepszą, gdyż dosypie śniegu. Marzec z wcześniejszą wiosną Marzec przyniesie bardzo ciepły początek wiosny, który nastąpi nieco wcześniej niż zazwyczaj miało to miejsce. Nadal będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych i suchych dni. Niewykluczone, że miejscami zacznie się pojawiać susza. Pod koniec miesiąca temperatura będzie już osiągać w cieniu od 15 do 20 stopni. Kwiecień bardzo ciepły i suchy Wiosna zacznie się mocnym akcentem. Będzie nie tylko bardzo słonecznie i sucho, ale również bardzo ciepło, a w drugiej połowie miesiąca także gorąco. Temperatura może sięgać w cieniu maksymalnie 25 stopni. Kwiecień będzie więc kolejnym miesiącem z temperaturą powyżej normy wieloletniej. Maj, czerwiec i lipiec gorące i suche Tegoroczne lato przyniesie nam bardzo wysokie temperatury. Nie musimy się więc obawiać kapryśnej aury. W niektórych regionach naszego kraju pojawi się susza, która może powodować podobne spustoszenia do ubiegłorocznych na zachodzie Polski. Tym razem jednak największy niedobór opadów może się pojawić w dzielnicach wschodnich i południowych. Inna sytuacja będzie miała miejsce w krajach śródziemnomorskich, które są latem celem wyjazdu wielu Polaków. Często będzie tam padać deszcz i grzmieć, a temperatura może się utrzymywać na poziomie niższym niż w ostatnich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czyli jak się sprawdzi prognoza to będzie dużo okazji do spotkań i do latania :D, ja w tym roku już zrobiłem sobie krótką przejażdżkę, ale frajda znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ja w tym roku już zrobiłem sobie krótką przejażdżkę, ale frajda znikoma. Ja też nie mogłem sobie odmówić takiej przyjemności :crossy: i 25.01 pośmigałem. No ale frajda znikoma bo w pojedynkę i niecałe 60km przewinąłem na kółkach. A w zeszłym roku pierwsza jazda była już 6 stycznia :bigrazz: ale wtedy miałem z kim pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja również trochę już polatałem w tym roku i nie czułem zimna, tylko czystą frajdę! :icon_twisted: To przez tą przerwę trwającą od listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Hej Wszystkim Powoli kończy się nam zima ... czas przebudzać się ze snu. Ja przed sobą znowu mam bardzo poważny problem :biggrin: :banghead: Czy warto kupić oponkę leżaka z 2008r (wrzesień) czy lepiej dorzucić kilka stówek wziąć 2009 ?? Macie może jakieś zdanie na temat METZELER SPORTEC M1 ?? Niedługo moto bajzel. Nie wiem czy warto tam zaglądać, Jak byłem we wrześniu to kicha straszna. Nie dość, że trzeba płacić za wstęp to ceny droższe niż na allegro. Pozdrowionka :icon_mrgreen: Edytowane 24 Lutego 2009 przez Gosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 2008r. to jeszcze nie jest stara opona, jezeli różnica w cenie jest wyraźna to ja bym brał. Chętnie bym już polatał, ale czekam aż mi się spodnie uszyją, a drugie zostawiłem do poprawienia szwów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Rożnica 300 zł Co do spodni to szukam Mottowear. w Warszawie jedynie co mi sie udało znaleźć to w MCS na prymasa 1000 lecie. czyli muszę przejechać pół Wa-wy Może znacie jeszcze jakieś sklepy gdzie można zakupić te spodnie?? Tu jest link na temat spodni http://www.scigacz.pl/Spodnie,Mottowear,Pr...tylko,7941.html A szukam jeszcze bielizny Craft w Warszawie. Edytowane 25 Lutego 2009 przez Gosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi