norbik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) hehe jaj nie kupisz ;) :P :biggrin: :buttrock: twardziele z Was... PS. Hej Squod... myślałem, że Ty już na "litrze" :crossy:, cebra sprzedana, a Ty widzę "reklamujesz" ją na warszawskich ulicach :wink: :smile: Edytowane 4 Grudnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Belgu wiesz o tym, ze nie pracuje i nie mam jak narazie co odkladac.a wiesz ile kasy mialbys gdybys odkladal to co przepiles? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 :biggrin: :biggrin: :) twardziele z Was... PS. Hej Squod... myślałem, że Ty już na "litrze" :crossy:, cebra sprzedana, a Ty widzę "reklamujesz" ją na warszawskich ulicach :wink: :) cholerna kasa Norbik :) moze na wiosne a teraz zostalo reklamowanie ;) a Ty juz sprzeta zamroziles ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 a wiesz ile kasy mialbys gdybys odkladal to co przepiles? :clap: zalal bym pod korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 hehe jaj nie kupisz :wink: Wiem właśnie i dlatego nie wystawiam ich na takie ekstremalne próby jak Wy Cipeczki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ABG i terror nie no nie to niemożlwe przeciesz to taki pocieszny chlopak.Ja bym cię widział bardziej jako ministranta albo księdza he he he Castro nie peniaj Sv już prawie gotowa jutro ją zabieram od mechanika he he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Wiem właśnie i dlatego nie wystawiam ich na takie ekstremalne próby jak Wy Cipeczki ;) AGB Ty to spedalona jestes :clap: bleeee :icon_mrgreen: Tylko ci*ki Ci w glowie ;) PS. Panowie kiedy jakies kulturalne chlanie :lalag: Edytowane 4 Grudnia 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 cholerna kasa Norbik :buttrock: moze na wiosne a teraz zostalo reklamowanie :evil:a Ty juz sprzeta zamroziles ??? w sumie nie - odłączyłem tylko klemy od aku i wsio :biggrin: dołożyłem to i owo do szpeja ;) ... i jeszcze tydzień temu na week'u jeździłemale bardziej, żeby posłuchać sprzęta... niż żeby delektować się okolicznościami przyrody :lapad: raczej daje już na wstrzymanie.... teraz to już narty itp. mi w głowie ;) no ale Wy ;) :biggrin: PS. Panowie kiedy jakies kulturalne chlanie KULTURALNE... jakoś zawsze inaczej wychodzi, w konsekwencji heh.... CHLANIEzresztą te dwa słowa w/g mnie jakoś do siebie nigdy nie pasowały :flesje: muszę wątrobę podkurować nieco :/ale generalnie jestem za spotem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 halo halo, jak sie grupa miewa :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Listek31 jak wyrobisz za nami to ok tylko nie stawaj za mną na światłach bo będzie pif paf :) Dobrze gada... chyba że komuś zależy na darmowym solarium :( Co do "kulturarnego" CHLANIA nadal jestem na TAK... weźmy się wkońcu w garść i się napijmy jak chłop z ... chłopem.. no chyba że komuś za daleko do Downtown jest :wink: . Ja tu zawsze czuwam na posterunku i jeżeli potrzebny starter to służę pomocą.. tylko się wkońcu zooorganizujmy PaNoWiE :clap: :( :( yamaha na rr i ja dawalismy czadu - strzaly pomagaly stawiac do pionu :) a gdzie reszta :) zimowy sen :wink: Marszałkowską przypadkiem też się nie śmignęliście?? :) Muzyka dla mych uszu w nędzne zimowe wieczory :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) ABG i terror nie no nie to niemożlwe przeciesz to taki pocieszny chlopak.Ja bym cię widział bardziej jako ministranta albo księdza he he he Ja myślę Listek, że my obydwaj w bimbrowni skończymy :wink: AGB Ty to spedalona jestes ;) bleeee :) Tylko ci*ki Ci w glowie :)PS. Panowie kiedy jakies kulturalne chlanie ;) No tak, ci*ki w głowie to atrybut pedała jest ;) Co do chlania bardzo proszę. Sobota? halo halo, jak sie grupa miewa :icon_biggrin: :icon_razz: Dupa nie grupa, Sobota? Co do "kulturarnego" CHLANIA nadal jestem na TAK... Sobota? Cmok w bok :) Edytowane 7 Grudnia 2007 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 z chęcią przejadę się pewnego wiosennego wieczoru z CBR-ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 i na marszałkowskiej też, świat jest mały :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ABG w bimbrowni to nie hehehe A za moją szafą jest miejsce tylko dla mnie i mojego magicznego składu z napojem. Przedni trunek unosi dusze człowieka do nieba, ale niestety ciało wali na glebe he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość senekkorzenna Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 łatwiej będzie wam teroryzować Warszawkę na hulajnogach,tylko nakleić stykery nocny W-wa nocny teror team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi