Tylik Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Od weekendu ma się zacząć :wink: pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Haha! Optymistyczna prognoza pogody na dwa, trzy dni i już grupa budzi się do życia, to rozumiem!! :crossy: :icon_twisted: Edytowane 20 Listopada 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dla wawy i okolic sroda i czwartek wyglądają optymistycznie ;) ...na weekend niestety zapowiadają deszcz/śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dla wawy i okolic sroda i czwartek wyglądają optymistycznie :buttrock: ...na weekend niestety zapowiadają deszcz/śniega jaką prognoze śledzisz?? ja wyczytałem ze ma być nawet 10st :clap: fajnie by było,ale to chyba niemozliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 a dzisiaj chyba ktos z Was jedzil. Na swietokrzyskiej widzialem dwie cbrki jedna czarna RR druga zolto czarna f4 a potem slyszalem strzaly z klamek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Bo to był terror zimowy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam nadzieje, ze bede terroryzowac w jesien przyszla :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Powiem Tak Zobaczymy co potrafisz szanowny terrorzeSv już prawie gotowa ale dopiero w 2008 wyjedzie na drogi stolicy teraz troche mi szkoda zaliczyć glebe na uślizu mieszanki lodu i soli.Castro pełne szaleństwo, Halo Warszawa siedzi na torze to może z wami sobie troche polatam w sezonie, o ile przelotowa będzie odpowiadać.Pozdrawiam i do zobaczenia. :icon_question: :icon_question: :icon_biggrin: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 a dzisiaj chyba ktos z Was jedzil. Na swietokrzyskiej widzialem dwie cbrki jedna czarna RR druga zolto czarna f4 a potem slyszalem strzaly z klamek :icon_biggrin: yamaha na rr i ja dawalismy czadu - strzaly pomagaly stawiac do pionu :icon_question: a gdzie reszta :icon_eek: zimowy sen :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 dokladnie, nawet teraz kojarze Twoje kombi :bigrazz:Tetno przez Was podskoczylo a zarazem wieksza motywacja :bigrazz: Next sezon dolacze do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mam nadzieje, ze bede terroryzowac w jesien przyszla :Pa zaczales odkladac juz na sprzeta? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 yamaha na rr i ja dawalismy czadu - strzaly pomagaly stawiac do pionu :wink: a gdzie reszta :icon_mrgreen: zimowy sen :wink: Gdzie Wy takie ciepłe gacie kupujecie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 a zaczales odkladac juz na sprzeta? :wink: Belgu wiesz o tym, ze nie pracuje i nie mam jak narazie co odkladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Listek31 jak wyrobisz za nami to ok tylko nie stawaj za mną na światłach bo będzie pif paf :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Gdzie Wy takie ciepłe gacie kupujecie? :) hehe jaj nie kupisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi