Gawron Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 no to to ja tez nie mam problemu z tymi 125 mialem miec rx ale zniechecilo mnie kilka zeczy -spalanie crm ok 4 rx z 6 no to jest mało możliwe chyba ze jest jakiś skuter o symbolu CRM :biggrin: Mi też Honda tyle ze MTX paliła ok 7l w terenie. Więc podejrzewam ze CRM przy swojej większej mocy spali w terenie spokojnie 8l :) RX raczej też w tych podobnych granicach Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 mi tez KDX strasznie dużo palił, łudziłem sie ze po remoncie się to jakiś "cudem" unormuje...a tu nadal nic... jak oszczędzam go strasznie to 7/8... a jak po piaskowni jeżdżę to kicha konkretna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 mi tez KDX strasznie dużo palił, łudziłem sie ze po remoncie się to jakiś "cudem" unormuje...a tu nadal nic... Faktem jest, że jak tłok kwalifikuję się do wymiany to wtedy moto pali trochę więcej. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 to nie wiem jak mialem km t otez duzo palil a crm nie np dt 125 tez malo pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 to nie wiem jak mialem km t otez duzo palil a crm nie np dt 125 tez malo pali Następnym razem spróbuj swoja inteligentną wypowiedz skonstruować w sensowne zdania. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 chodzi mi o to ze nie wiem czemu wam tyle pali ja jak mialem kmx to tez ok 6 7 palia a byl sporo slabszy od crm np dla poruwnania dt 125 mojego brata pali ok 4 5 czyli tak jak crm a czasami naprawde ja lubie wcisnac nie powiem ze na jakis wyjazd enduro ciezki to lyknie z 7 ale normalnie w 4 sie mieszcze tak z ciekawosci zapytam ile aprilia rx wyciaga na orginalnych przelozeniach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) 110 km/h na orginalnych.A CRM ile?? Edytowane 27 Listopada 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 moja idze 130 nie wiem jakie mam przelozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi