ponczo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam miałem wypadek wpadłem w wykopany duł przez kogoś i połamałem sobie z przodu wszystkie plastiki w tdr 50 może wiecie kto chandluje takimi częściami jak wiecie to prosze o numery lub e-maile.... i prosze nieodsyłajcie mie na allegro ani google bo nic tam niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A ja bym Cię zbanował za ortografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jak sobie kupiles motor ktory jest nietypowy to i plastikow do niego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Fajnie wiedzieć chyba z niemiec będe musiał ściągać albo jak sie taki motor pojawi na allegro to taki sam kupie i z dwóch złoże jeden Edytowane 3 Września 2007 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi