kamiljan Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nie chcialem tego pisac,bo czesto ktos poleca dr 350 i ja jako urzytkownik znowu bym to napial - a to moze byc juz nudne ,ale ;)Mam juz druga DR i powiem Ci ,ze dopuki nie bede mial kasy na ladna DR-Z nie zmienie sprzeta - moje wymagania spelnia - chce to jade na tor,mam ochote po endurkowac w lesie - jade, wieczorem do baru - jade ,kawalek z dziewczyna nad jezioro - jade . Co chciec wiecej?? Zwlaszcza,ze mam czas zrobic ok 2 tys km rocznie.PS jak bys chcial to moze bede sprzedawal sprzeta - w cene wliczone kola SM . Zdjecia w moim profilu na stronce Bikepics - reszta na priv. widzę że ładne malowanie jest na moto, ja z przyjemnością zmienie motor na takie dr tylko ile cenisz sobie za swój egzemplarz, kupiłbym na wiosne jak będę miał prawko a wracając do tematu to rzeczywiście moim pierwszym moto jest dt 17ps i troche czasu trzeba poświęcić żeby wykorzystywać taką mizerną moc, nie mówie o lataniu po drodze czy po lesie ale jeździe typowo endurowskiej i o torze, do nauczenia techniki chyba lepiej kupić na początek słabe moto, a jak sie bedzie czyćże za słabe to zmiana- moje zdaniepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuki Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dwie szkoły jedna mówi, że słaby motor na początek i wchodzić co sezon to wyżej. Tylko taka zabawa jest ryzykowna i kosztowna. Nie chce szaleć czy latać na jakiś zawodach, typowo rekreacyjna jazda po polach i lasach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dwie szkoły jedna mówi, że słaby motor na początek i wchodzić co sezon to wyżej. Tylko taka zabawa jest ryzykowna i kosztowna. Nie chce szaleć czy latać na jakiś zawodach, typowo rekreacyjna jazda po polach i lasach. pzdrTania w eksploatacji DR ci spokojnie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja polecam z kolei swój sprzęt: http://www.allegro.pl/item240979618_kawasa...50_polecam.html Z tuningiem który zrobiłem będzie idealny na początek i jeszcze trochę. Tak naprawdę nie daje rady tylko przy wyższych skokach na torze ze wzgędu na dość miękkie zawieszenie, w lesie miodzio. Pozdrawiam DomAir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertk-g Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jeżeli nie latałeś wcześniej na motocyklu , a przy najmniej nie na terenowym to na początek proponuję jakieś lekkie 125ccm w 2T typu dt 125, itp. Ma odpowiednią moc przy wysokich obrotacha przy niskich oddaje ją dość łagodnie.No i będzie w miarę lekkie i poręczne. Jak wyrobisz sobie technikę jazdy i opanujesz takiego sprzęta w terenie to będziesz mógł wskoczyć na coś mocniejszego. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Nie no na początek zacznij od jakiejs małej pojemnosci a nie odrazu jakieś 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi