G-zas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam, jestem tu nowy, ale również bardzo nowy jestem w temacie motocykli. Chciałbym się zaopatrzyć w maszynkę, kwota jaka będe w stanie przeznaczyć, to ok 7-9k. Moją uwagę przykuł motocykl wymieniony w temacie, ze względu na markę, cenę oraz wygląd. Myślę że jako bardzo początkujący i do jazdy praktycznie wyłącznie po mieście (ew max 100km od domu, ale raczej wątpię żebym jechał) starczy mi 250-ka. Teraz pytanie następujące: czy nie będę za duży na ten motor? (pytam czysto teoretycznie, bo w ciemno i tak nie kupie; mam ok 185cm i 95kg). Jeśli nie ta honda to jaki inny motor w tej cenie? Zaznaczam jednak, że zależy mi na nowym, gdyż raczej nie jestem uzdolnionym mechanikiem (a raczej w ogóle nie jestem mechanikiem i nie mam zielonego pojęcia o tej sferze). Pozdrawiam,G-zas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszak Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ale to nie jest motocykl hondy tylko silnik hondy.. Made in china :icon_mrgreen: Też chcę kupić choppera do 700 zł i wybór padłna virago 250 :biggrin: chociaż wszyscy przekonują do virago 535 ja uważam że lepiej zacząć do słabszej maszyny. słabszej bo nie mniejsze, virago 250 ma takie same wymiary jak virago 535 czyli pełnowymiarowy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witaj,pomyśl nad tym : http://www.allegro.pl/item231050113_kawasa...b_gsx_kle_.html ;-) Ja jeździłem na 250ccm i powiem , że dla Ciebie może być jednak za mała, będziesz się czuł jak na komarze i dynamika zupełnie nie ta.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi