Skocz do zawartości

Wyjazd o 10:00 1 września do Puszczy Kampinowskiej

kris2007
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Amazonki i Motocyklistów !!

Szukam chętnych na mały ( 100 km) wypad wycieczkowy po asfaltach i szutrach Puszczy Kampinowskiej.

Przejazd potrwa około 5 godzin. Tempo turystyczno - wypoczynkowe.

Wyruszam 1 września o godz. 10:00 spod Instytutu Sportu na Żoliborzu ( wisłostrada + ul. Krasińskiego ).

Serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam

Krzysztof

Bardzo chętnie ale w sobote jest protest wiec niedam rady :) A może w niedziele?

Pozdrawiam

Witaj BESTIO !!

Podaję planowaną trasę ; W-wa, Łomianki, Kiełpin, Nowy Dziekanów, Łomna, Czosnów, Nowy Kazuń, Leszno, Brochów,Wilków Polski, Secymin Polski, Gorzewnica, Śladów, Wilcze Śladowskie, Wilcze Tułowskie, Miszory, Famułki Brochowskie, Andrzejów, Mokas, Żelazowa Wola, Wola Pasikońska, Kompinos, Józefów, Nowe Budy, Górki, Stara Dąbrowa, Dąbrówka, Sowia Wola, Małocice, Czosnów, Palmiry, Pociecha, Truskaw, Hornówek, Lipków, Stre Babice, Lachtorzew, Bemowo.

Trasa asfaltowa z bardzo małymi wstawkami szutru.

Sorry że nie będę na proteście , ale wolę powietrze puszczańskie i dlatego każdą wolną chwilę spędzam poza aglomeracją.

Na niedzielę zapraszam na wyjazd do Puszczy Białej - info na forum

Do zobaczenia

Krzysztof

Ja tez lubie śmigac poza miasto chodz motocykl mam raczej autostradowy :buttrock: Jednak potrafie dostosować się prędkością do innch i mam nadzieje ze jeszcze w tym sezonie zrobimy jakąś wspólną trase. Widze ze znasz kilka fajnych tras, wiec chętnie i ja je poznam.

Pozdrawiam

Moje drogie Amazonki i Motocykliści !!

Dzisiaj macie plus bo to Protest - wiem że udany , a motocykli było w piernik ( jak mówią w Krakowie).

Pojechałem sam i dlatego zmieniłem trasę na szukanie nowych dróg.

1. Truskaw, Buda, Mariew, Wólka, Wiktorów, Zaborów - szutry, leśna droga i asfalty - droga bardzo łatwa nawet dla raczkujących, bardzo urozmaicona z ładnymi widokami - polecam.

2. Łazy, Grabnik, Bromierzyk, Famułki Brochowskie, Famułki Królewskie - szutry, drogi leśne i asfalty- początek fajny , później droga dla trochę zaawansowanych - 4 razy musiałem jechać aktywnie żeby nie stanąć w piasku, potem luzik i czekolada - widoki przepiękne i ciekawe - bardzo polecam.

3. Podjazd nad Wisłę w Polskim Secyminie - asfalt nad samą Wisłę - bardzo dobry punkt odpoczynkowy i dojazd królewski - polecam.

Ogólnie wyjazd udany , pogoda słoneczna , no 3 krople deszczu były, jechałem 5 godzin - 150 km.

Większość dróg leśnych jest zablokowana szlabanami.

Na te trasę pojadę dopiero 22 września.

Do zobaczenia

Krzysztof

A-ha jutro ( 2.09) jedziemy do Puszczy Białej zbiórka o 10:00 przed Centrum Olimpijskim przy wisłostradzie.