kris2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Amazonki i Motocyklistów !!Szukam chętnych na mały ( 100 km) wypad wycieczkowy po asfaltach i szutrach Puszczy Kampinowskiej.Przejazd potrwa około 5 godzin. Tempo turystyczno - wypoczynkowe.Wyruszam 1 września o godz. 10:00 spod Instytutu Sportu na Żoliborzu ( wisłostrada + ul. Krasińskiego ).Serdecznie zapraszam.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bardzo chętnie ale w sobote jest protest wiec niedam rady :( A może w niedziele?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bardzo chętnie ale w sobote jest protest wiec niedam rady :) A może w niedziele?PozdrawiamWitaj BESTIO !! Podaję planowaną trasę ; W-wa, Łomianki, Kiełpin, Nowy Dziekanów, Łomna, Czosnów, Nowy Kazuń, Leszno, Brochów,Wilków Polski, Secymin Polski, Gorzewnica, Śladów, Wilcze Śladowskie, Wilcze Tułowskie, Miszory, Famułki Brochowskie, Andrzejów, Mokas, Żelazowa Wola, Wola Pasikońska, Kompinos, Józefów, Nowe Budy, Górki, Stara Dąbrowa, Dąbrówka, Sowia Wola, Małocice, Czosnów, Palmiry, Pociecha, Truskaw, Hornówek, Lipków, Stre Babice, Lachtorzew, Bemowo.Trasa asfaltowa z bardzo małymi wstawkami szutru.Sorry że nie będę na proteście , ale wolę powietrze puszczańskie i dlatego każdą wolną chwilę spędzam poza aglomeracją.Na niedzielę zapraszam na wyjazd do Puszczy Białej - info na forumDo zobaczeniaKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ja tez lubie śmigac poza miasto chodz motocykl mam raczej autostradowy :buttrock: Jednak potrafie dostosować się prędkością do innch i mam nadzieje ze jeszcze w tym sezonie zrobimy jakąś wspólną trase. Widze ze znasz kilka fajnych tras, wiec chętnie i ja je poznam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Moje drogie Amazonki i Motocykliści !!Dzisiaj macie plus bo to Protest - wiem że udany , a motocykli było w piernik ( jak mówią w Krakowie).Pojechałem sam i dlatego zmieniłem trasę na szukanie nowych dróg.1. Truskaw, Buda, Mariew, Wólka, Wiktorów, Zaborów - szutry, leśna droga i asfalty - droga bardzo łatwa nawet dla raczkujących, bardzo urozmaicona z ładnymi widokami - polecam.2. Łazy, Grabnik, Bromierzyk, Famułki Brochowskie, Famułki Królewskie - szutry, drogi leśne i asfalty- początek fajny , później droga dla trochę zaawansowanych - 4 razy musiałem jechać aktywnie żeby nie stanąć w piasku, potem luzik i czekolada - widoki przepiękne i ciekawe - bardzo polecam.3. Podjazd nad Wisłę w Polskim Secyminie - asfalt nad samą Wisłę - bardzo dobry punkt odpoczynkowy i dojazd królewski - polecam.Ogólnie wyjazd udany , pogoda słoneczna , no 3 krople deszczu były, jechałem 5 godzin - 150 km.Większość dróg leśnych jest zablokowana szlabanami. Na te trasę pojadę dopiero 22 września.Do zobaczeniaKrzysztofA-ha jutro ( 2.09) jedziemy do Puszczy Białej zbiórka o 10:00 przed Centrum Olimpijskim przy wisłostradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi