shotter Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 obecnie mam yamaha tzr 50 i zamierzam się przeniesc na yamaha r1 r2003-2004 i mam takie pytanie bo jak trzymam gaz i jest jakis jakies dziadostwo na drodzę to niekiedy sam od wcząsu dodam gazu a jak będzie w r1 jezlei to ma 150km!!:buttrock::Dpozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) obecnie mam yamaha tzr 50 i zamierzam się przeniesc na yamaha r1 r2003-2004 i mam takie pytanie bo jak trzymam gaz i jest jakis jakies dziadostwo na drodzę to niekiedy sam od wcząsu dodam gazu a jak będzie w r1 jezlei to ma 150km!!:buttrock::Dpozdrawiam wszystkich R1? Nie będzie dla Ciebie za słabe? Nie znudzi sie po tygodniu jazdy? Może Hayabusa? Albo ZZR 1400? Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez marcpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 O ku*wa :OOd WCZĄSU dodajesz gazu ? Na R1 nie będzie z tym problemów, na prawdę.Kupuj i pochwal się od razu :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shotter Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 spoko ale jak ostatnio jechałm na suzuki 250cc 18km tym co na nauce jezdy jest to powiem ze ma kopyto zwłaszcza przy ruszaniu mnie szarpało:) a co dopiero 150km:):buttrock: to znaczy nie tak od wczasów ale u mnie sa takie hujo...... drogi i takie dziadostwa ze jak ostatnio jechałem to az koło przednie znosiło:):bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jak szarpało Cię 18KM to kup sobie 400tkę sportową (np. ZXR/VFR/CBR) i na sezon/dwa sezony Ci styknie :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Normalnie biust mi opad :wink: Ktoś z nas sobie żarty robi.ZAMYKAM PozdrawiamJanuszm https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi