aprilia rx 50 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam mam problem bo moja aprilia bardzo duzo pali... Wydaje mi sie ze to regulacja gaźnika ale nie wiem jak to zrobic... W tym gaźniku nie ma iglicy ani nic to nie wiem jak zmniejszyc dawke paliwa... Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) jak to nie ma iglicy?to chyba zwykła minarelka jest... Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Super stunter piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 masz seryjny gaźnik od rxa czyli Sha 14mm z takim dużym otworem na filtr powietrza? jeśli tak to zapomnij o regulacji bo tam regulujesz tylko jałowe obroty. dawke paliwa możesz zmniejszyc poprzez włozenie mniejszej dyszy ale wątpie żeby była zmieniona bo dam inna dysza to problem z rgulacjią powietrza a wiec niemożnośc jazdy na innych dyszach niż oryginalna. w tym gaźniku żeczywiście nie ma jakotkiej iglicy tylko taki prostokącik, jakby zapadka czy na wzór tamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tak mam ten gaznik oryginalny i nie ma tam zadnej regulacji tylko od obrotow... A tobie tez ,,hefaistos" duzo pali?? Ile?? A tak swoja droga to nie masz jakis czesci do aprilia rx 50?? Albo do innej bo potrzebuje lampe i zegary?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A ile Ci pali, ze niby duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gdzies tak z 6-7 litrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jak go mocno cisniesz to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jak trzymam na dotarciu 5-6tys to dzisiaj przejechałem z 60Km i raczej niewiele ubyło.... częsci nie mam. lampe sam mam uniwersalna ufo ale nie narzekam bo bardzo dobrze świeci-brakuje jednak długich świateł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) No to radze zerknąć tutaj http://forum.motocyklistow.pl/Moto-dozo-pali-t79970.html Bo też miałem podobny problem i go rozwiązałem, chyba (bo i tak dużo pali, jak na moją kieszeń :D ) Pozdro Edytowane 1 Września 2007 przez jajewa777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi