daroq Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam takie pytanko. Moja X Eleven stoi sobie bez lewego tłumika, a problem w tym, że stoi 60 km od mojego domu. Zamówiłem już nową końcówkę, ale będzie dopiero w pierwszym tygodniu września. Chciałbym więc o własnych siłach przyjechać na moto. Więc, czy jazda bez jednego tłumika nie zaszkodzi jednostce napędowej, albo ukł. wydechowemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaszkodzi wszystkim, których miniesz(stracą słuch hehe) a tak poważnie to spadnie Ci moc ale taki przejazd nie zaszkodzi.. Kumpel kiedyś odkręcił wydech i śmigał z ekipą małą traske gdzieś na 100km.. Nie licząc niezadowolonych mocherów przy domach nie bylo problemu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaszkodzi wszystkim, których miniesz(stracą słuch hehe) a tak poważnie to spadnie Ci moc ale taki przejazd nie zaszkodzi.. Kumpel kiedyś odkręcił wydech i śmigał z ekipą małą traske gdzieś na 100km.. Nie licząc niezadowolonych mocherów przy domach nie bylo problemu. :bigrazz:mohery lepiej niech nie tracą słuchu bo nas potem zamęczom puszczanym na maxa radyjem Tadzika!!!!. Pomódlmy się raczej aby miały jak najlepszy słuch :-).... chociaż to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Poza tym że pały mogą Ci skroić dowód rejestracyjny gdzieś za rogiem o ile nie ogłuchną do tego czasu to nic nie powinno sie wydażyć. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroq Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dzięki za pomoc :wink: A co do dźwięku, to jest okropny- coś jakby zmieszanie wiertarki ze startującym myśliwcem, tyle że głośniej... Tak więc może zaryzykuję, tylko że słychać mnie w promieniu 2 km. Z miasta to sobie moto wyprowadzę, ale na trasie będzie już gorzej:/ Kiedyś, pamiętam to się przewiercało tłumiki, żeby WSK miała dźwięk :) Ale wtedy MO się nie czepiało. Oj głośno było we wsi, głośno :P Stifler, piękny Hornecik, skąd masz Triple Eyes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi