Bandzior Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam,jak w temacie. Ubytków brak, jedynie spore w miarę regularne pęknięcie. Na myśl przychodzi mi folia z zewnątrz + minimalnie silikon od środka :cool: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Klej SuperGlue - skleja min. plastik i szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 udajesz sie z zegarami do szklarza i prosisz chłopa ładnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja w TL1000R miałem szybki takie popękane... jakby od słońca.. Wykroiłem je na frezarce i wkleiłem nowe szybki z jakiegoś urządzania pomiarowego bo miały identyczne wymiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja na szybko miałem wyciętą i przyklejoną zrywkę od kasku :biggrin:Przyklejona była na Patexa i dawała rade miało to być tylko na kilka dni a w sumie przejeździłem tak prawie rok :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkwisz Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 nie polecam SuperGlue do klejenia przezroczystego plastiku. Opary są tak żrące że mogą zmatowić szybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Klej SuperGlue - skleja min. plastik i szkło. jak chcesz wywalić zegary do kosza to jak najbardziej słuszna metoda :icon_twisted: :bigrazz: :bigrazz: superglue wejdzie w reakcję z tworzywem i zmatowi Ci zegary w kilkanaście sekund. ja kupiłem klej z jakiejś agencji reklamowej, który oni używają. sprzedali mi jakieś 100 ml (całe opakowanie/puszka jest cholernie drogie podobno). klej wiążę kilka godzin, ale trzyma i nie zostawia siwych śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi