Redas Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Ty sobie chyba zartujesz ze sie nie zgadzasz ze kask Shoei,Nolan czy AGV sa na tej samej polce co Tiger ,Tornado czy inne cudo na kiju.Ja chce zyc a nie oszczedzac na swojim zyciu.Zycie jest bezcenne a nie pare złotych wiecej wydanych na kask z prawdziwego zdazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 A to zastanawiające, bo mój drugi kask to też Dragon (ale nie ja w nim jeżdże) i przxy głupim uderzeniu o grubą gałąź cały popękał, gdy np. moim Lazerkiem "zachaczyłem" o słupek metalowy od furtki i jedynie widać miejsce w którym farba "się poddała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Własnie o to mi chodzi o czym Mat mowisz wystarczy spojrzec na odlewy czaszy kasku za 60 zł nadaja sie do szlifowania a nie mowie o wkladzie ktory mojemu kumplowi po 3 zalozeniu wyszedl caly razem z glowa.Kupiłem AGV i naszczescie jeszcze nie wyprobowałem go czy spelnia swoja role ochronna.Najlepiej niech kazdy jezdzi w tym czym uwaza ze jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Ty sobie chyba zartujesz ze sie nie zgadzasz ze kask Shoei,Nolan czy AGV sa na tej samej polce co Tiger ,Tornado czy inne cudo na kiju.Niezrozumieales mni e- napisalem ze kazdy kask jest lepszy niz zaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 a najlepiej to po prostu jezdzic tak aby nie bylo wypadkow bo jak masz sie zabic to nawet w najlepszym kasku za 1500 zlotych sie zabijesz! po prostu trzeba ostroznie jezdzic no ale w razie czego to dobra przykrywka glowy to jest podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Redas masz racje ale lepszeto niz nic. Te tanie kaski sa tylko dla picu i nic innego i według mnie nieda sie w nich jezdzic a miałem okazje pare razy ale w poruwnaniu do mojago kasku to wygladaja jak z przed wojny i sa gowno warte :D (oczywiscie nikogo nieurazajac bo kazdy jezdzi w takim kasku jakim ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Bo te kaski (tiger, dragon, tornado) maja chronic przed policja a nie przed upadkiem :lol::lol::lol:Ale powiem szczeze ze bylem zdziwiony ze mojemu sie nic nie stalo przy wypadku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 ja mam stare podrapane i w ogóle badziewne włoskie boeri ale względem wytrzymałości jest o niebo lepsze od tornado czy tych kasków podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 sam jeżdzę do sklepu swoim Komarkiem. Może i wyglądam na nim śmiesznie bo ułomek nie jestem, ale wali mnie to. Naważniejsze, że mam radochę z jazdy i to wcale nie mniejszą niż na dużym moto. A kiedyś pojadę sobie owym Komarkiem gdzieś w dalszą podróż. Już mi to świta w główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Michal zgadzam sie z toba :D :lapagora: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 u mnie natomiast ostanio miasto zalala wielka fala wszelakiego rodzaju jawek komarkow, ogaro itp. i wiadomo - wiekszosc ludzi to ludzie mlodzi ale nie wszyscy ! od dawna znana posatacia w miescie jest dziadzius (ok. 75 lat) pomykajacy na jawie 20. to nie wszystko - moj sasiad, starszy gosc jezdzi do pracy simsonem (czy zima czy lato - zawsze). osatnio tez chrakterystyczna postacia jest gosc, ktory jezdzi simsonem w kasku robotniczym - simson ma 2 pary amortyzatorow z tylu ! ! ! ludzi raczje to nie smieszy ... malo tego - po miescie pomyka na simsonie, sprzedwac cos na targu, starsze malzenstwo. moze jakis drech cos powie glupiego czasem ale ogolnie dla mnie jest to zupelnie normlane zjawisko - dla przecietnych mieszczuchow mysle ze tez. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi