xmarek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pytanie jak w temacie. pospawałem sobie wydech MIGiem i niestety taki spaw nie jest szczelny więc zakupiłem środek do uszczelniania wydechu ( taki cement). wszystko łądnie się skliło . super cacy. jednak po przejechaniu kilkuset kilometrów klej zaczął się łuszczyći pękać i odpadać od wydechu. dodam jeszcze, zę podłoze było odczyszcone odtłuszczone ( poprostu dobrze przygotowane).Czy nie ma klejów do wydechów które byłyby bardziej wytrzymalsze??Jakiś silikonów wysokotemperatórowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 pospawać, wszystkie te preparaty są na krótką metę (drgania) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Za pospawanie zapłacisz mniej niż za te kleje i bedziesz mial dobrze zrobione.. Najlepiej jedz do profesionalnej firmy bo zapłacisz tak samo jak u sąsiada a bedzie ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja kupiłem tą pastę do wydechu: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=18989 Załatałem dziurę wielkości 5gr. Od poczatku sezonu jest oki ;) Szybko, tanio, skutecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi