Oriana Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Od pewnych "przemiłych" policjantów wiem, że kierunki nie są niezbędne i MOŻNA jeździć bez, jeśli tylko nie przyłapią Cie na skręcie bez zasygnalizowania manewru łapką. Lusterko wystarczy lewe, ALE, za brak osłony na łańcuch zabrano mi kiedys papiery i trzeba było "zrobić" dodatkowy przegląd. Osłony nie zakupiłam, bo takowych nie produkują chyba ...i bądź tu mądry! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ALE, za brak osłony na łańcuch zabrano mi kiedys papiery loo ale przegięcie :/ ciekawe kiedy zaczną zabierać za zużyte manetki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ej no ale co oni maja do osłony lancucha ?? Pieszy przeciez nie wpadnie w lancuch jak nie bedziasz mial oslony :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Cóż, wg policji, brak osłony jest ponoć niebezpieczny dla samego kierowcy, i pasażera ... tak mi powiedziano. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyjas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Lusterko wystarczy lewe, ALE, za brak osłony na łańcuch zabrano mi kiedys papiery i trzeba było "zrobić" dodatkowy przegląd. Osłony nie zakupiłam, bo takowych nie produkują chyba ...i bądź tu mądry! :buttrock: Produkuja oslony. A Twoj motcykl jest w nia nawet fabrycznie wyposazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to ja się podepne pod temat skoro full cross nie ma homologacji na drogi publiczne i nie wolno nim po nich jezdzic to rozumiem ze jeśli jeżdzę tylko po drogach nie publicznych to nie potrzebuję na ten sprzęt prawa jazdy??, a OC wykupuje jak na koparkę - na numer ramy ( ja tak przynajmniej zrobiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 niby tak, ale mi tłumaczyli że drogi publiczne to też drogi polne i leśne.. debilizm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To moze mamy w ogole nie jezdzic ?? :) Niech zapomna :biggrin: Motocykl bez homologacji jest zrobiony zeby jezdzic po drogach gdzie nie ma ludzi no czyli drogach niepublicznych i jak jade taka droga to co oni sie czepiaja jak prawie nigdy nie moge spotkac zywej duszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Produkuja oslony. A Twoj motcykl jest w nia nawet fabrycznie wyposazony. Jakoś nie zauważyłam.Dyziek, teraz sumienie będzie mnie gryzło. Tłumaczę sobie że nie ma na świecie osłony do małej iksery i śpię spokojnie.Ale tak na serio, to szukałam, ale nie znalazłam nigdzie, nawet na zagramanicznych stronach ... :banghead: Pozwolę sobie zacytować po raz kolejny tego przemiłego policjanta, który w niekonwencjonalny sposób wyjaśnił mi kilka kwestii: " takim co nie ma homologacji to sobie pani może po torze"... jeździć. :icon_evil: ależ, spuszczam się na ich wspaniałą wiedzę :icon_twisted: Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyjas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jakoś nie zauważyłam.Dyziek, teraz sumienie będzie mnie gryzło. Tłumaczę sobie że nie ma na świecie osłony do małej iksery i śpię spokojnie.Ale tak na serio, to szukałam, ale nie znalazłam nigdzie, nawet na zagramanicznych stronach ...Jak poszukasz, to znajdziesz na swojej ramie, nad slizgiem lancucha, dwie male dziurki. W nich wlasnie siedzialy sobie srubki, ktore trzymaly oslone....Jak Ci zalezy, to na pewno w salonie Hondy mozna taka oslone zamowic. Ale chyba szkoda zachodu, bo zaraz i tak prawdopodobnie urwiesz. Albo zrob sobie sama. Oryginalna oslona to po prostu kawalek plastiku.I w ten sposob uciszysz niespokojny glos sumienia. Mi, z powodu braku oslony lancucha, diagnosta odmowil kiedys podstemplowania dowodu rejestracyjnego. Wiec pojechalem do innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 drz nie ma takowej osłony fabrycznie więc co ? mandat producentowi wyśla? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi