Bacher Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Opon nie zmieniłem, za to zrobione jest przednie i tylne zawieszenie - moto świetnie się prowadzi - jednak jestem już na kupnie GSa, więc MZ jest do sprzedania. Zainteresowanych proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 czli jednak komuś sie to przydało;) Powodzenia kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja polecam opony MITAS komplet do mz etz 150 wyszedl mnie 150zl, byly trwale i dobre, jezdzilem bez strachu, zwlaszcza ze wczesniej mialem 30letnie stomile :P Dołączam sie do wypowiedzi rybson13. Miałem mz 251 na mitasach model H 06 w oryginalnym rozmiarze. Tanie, dobrze trzymające sie na suchym i mokrym. Oferte mitasa napewno znajdziesz w intercarsie. tam kupowałem do obecnego moto mitasy 18''i za 2 zapłaciłem niecałe 2oozeta http://www.cgs.cz/index.php?stranka=4&scid=51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Tak na marginesie co do Heidenau - niech bozia broni przed zakładaniem k45 na przód, http://www.reifenwerk-heidenau.de/img/k45.jpg , nawet wydłuża się droga hamowania, taka tragiczna. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Dzięki za pomoc wueska...bez twoich rad nie osiągnąl bym takiego efektu :buttrock: Ponawiam jednak info...motocykl jest do wzięcia, bo mam już na oku coś większego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi