bing17 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam.Czy zna ktoś jakieś strony internetowe poświęcone tematyce starych motocykli trialowych ?? Chodzi mi o motocykle typu Bultaco, Montesa, Ossa, WSK. Jeśli tak, to prosze o zamieszczenie tutaj linka. PZDR bing17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bing17 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Szukałem, nic ciekawego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witaj !!Mam takie dwie WSK 175 - "Sarna" - do roboty oczywiście , w latach 70 -tych jeździły w trialu na MP.W tej chwili brak części zatrzymał roboty reanimacyjne.Jak masz konkretne pytania to odpowiem .Startowałem w trialu od 71 do 75 we wszystkich klasach.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ooo widzę doświadczonego motocyklistę. A możesz coś tu skrobnąć na forum, albo dać linka do jakiejś historycznej literatury dotyczącej trialu ? Mile widziane stylowe, czarno-białe fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bing17 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Praktycznie Zielorz napisał to co ja bym napisał, czyli prosze o fotki, literature i wszystko czym mógłbyś sie z nami podzielic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witajcie endurowcy !!Jestem mile zaskoczony takim odzewem , ale zdjęć mam mało - tak się mi ułożyło w życiu.Teraz wróciłem do motocykli ale już rekreacyjnie .Poszukam zdjęcia i może za dwa tygodnie coś już będzie - ale uprzedzam to stare foty z lat 70.Miłego skakania po wertepach.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bing17 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No właśnie takie zdjęcia mają największą wartość. Miłe jest to, że chcesz pomóc, bo odzew mnie w sumie nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Jeżeli można to proszę krisa2007 o podanie np.numeru tel.bo bym chiał z Panem zamienić pare zdań o trialach:) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 to ja odpowiem opodobnie jak ty wyzej czyli chamsko napisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi