Skocz do zawartości

Wielka Wyprawa Jawa TS 350 zakonczona. 10127 km przez 17 krajow

N3stor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nie mówimy o ludziach co wyciągają sprzęta w niedziele i jadą na rynek, parkują go i siedzą na ławce przyciągając młode laski.

No waśnie o tych mi chodzi. A jak byś posłuchał ich opowieści na temat moto to byłby to kabaret stulecia.

Pozdr.

nie wiem czy padla baza danych czy moderator usunal mojego posta... napisze jeszcze raz

"Rozumiem że w Twoim przypadku jazda motocyklem Jawa to tylko z zamiłowania a nie braku funduszy na inny motocykl biorąc pod uwagę to ile zrobiłeś km i po jakich krajach... "

to nie jest tak. fudusze byly ograniczone ... wrocilismy do domu majac na koncie 36 zł. Mieliśmy do wyboru, albo kupic sobie nowy motocykl i lansowac sie nim w weakendy po miescie, albo zrealizowac taka wyprawę. Wybor był oczywisty :D (dla mnie). W jawe przez lata było tyle włożone, że zostanie już w rodzinie. Obiecałem sobie, że musze nią gdzieś pojechać. Po tych wielu nocach w garażu :rolleyes:

Relacja na www juz gotowa i tylko czekam, aż sie admin obudzi i zauważy, że przyszedł przelew za zwiekszenie powierzchni dyskowej na serwerze. Mysle ze we wtorek najpoźniej dam znac, że już można czytać i oglądać.

to nie jest tak. fudusze byly ograniczone ... wrocilismy do domu majac na koncie 36 zł. Mieliśmy do wyboru, albo kupic sobie nowy motocykl i lansowac sie nim w weakendy po miescie, albo zrealizowac taka wyprawę. Wybor był oczywisty :crossy: (dla mnie). W jawe przez lata było tyle włożone, że zostanie już w rodzinie. Obiecałem sobie, że musze nią gdzieś pojechać. Po tych wielu nocach w garażu :bigrazz:

Relacja na www juz gotowa i tylko czekam, aż sie admin obudzi i zauważy, że przyszedł przelew za zwiekszenie powierzchni dyskowej na serwerze. Mysle ze we wtorek najpoźniej dam znac, że już można czytać i oglądać.

Jak to mówią, nie ważne na czym jeździsz, tylko gdzie :crossy: Jak by na to nie patrzeć to dzięki Tobie i jeszcze jednemu takiemu szaleńcowi to teraz patrząc na Jawę 350, można sobie wyobrazić ile jeszcze takim sprzętem można przejechać i zobaczyć. Nie sztuka jest przejechać na super wypasionym nowym sprzęcie ze wszystkimi bajerami i wypchanym portfelem, choć i to wymaga wysiłku i samozaparcia, ale pojechać przez siebie własnoręcznie odratowanym motocyklem i z małymi funduszami, zobaczyć, tyle i wrócić cało i zdrowo to jest wyczyn godny do naśladowania. :icon_mrgreen:

Trzeba przyznać, że wśród nas są prawdziwi mocarze i oby tak dalej :bigrazz:

Edytowane przez Luca