motoziomal Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam. Chce kupić tego rma http://moto.allegro.pl/item228184971_suzuk..._cr_yz_kx_.htmlCo możecie mi o nim powiedzieć brać czy nie, Gościu powiedział że za 4300 odda. Pozdrawiam i doradźcie mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 to ma być Twój pierwszy motor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Siemka!Jezeli jest wszystko tak jak pisze ten gosciu to chyba warto, bo cena tez nie jest wygórowana. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszs551 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak pokaze faktory na wymienione czesci i jest wszystko jak mowi to napewno warto brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To nie jest 96 tylko model 93-95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxkiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 zagadaj z kolesiem o cene 4tyś. pojedź, zobacz, sprawdź - kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Radzę zobaczyć na datę na fakturze...kiedy te klamoty były kupowane...bo napisanie że moto ma przejechane 2 h to nie problem..a naprawdę może był remont robiony rok temu...oraz trochę dziwi mnie czemu sprzedaje koleś ten moto po przejechaniu niby 2h ;) ...No i stan wizualny silnika też nie jest za dobry+ powycierany(powgniatany) dyfuzor,oraz rama...to też świadczy o mocnym eksploatowaniu ,no i te ostatnie zdanie "zamiana na 250" czyli rm-ka już za słaba...swoje dostała..;) :D no i cena też bardzo niska....patrząc na inne aukcję np.http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=225108341http://moto.allegro.pl/item225864438_suzuk...swiebodzin.htmlte motory,też miał robiony remonty..a cena jak widać...Ja bym radził dołozyc i lepszą rm-ke byś wyrwał ;) pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoziomal Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To ma byc mój pierwszy cross a moto drugi. Widac że moto był glebany itp. cos wydaje mi sie że on wcale nie jest z niemiec gdyż ma juz swoje lata a tam nie trzyma sie takich starych sprzętów. A na lepszy czyli dorższy za bardzo mnie nie stać gdyż musze sie jeszcze ubrać ;) P.S może wiecie kto sprzedaje jakąś sete w miare dobrym stanie może być kazdy japończyk Zagadam z tym gosciem moze za 5 tysi opchnie co mozecie mi napisać o tym sprzecie link był podany już wcześniej, ja go kopiujehttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=225108341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak chcesz ja mam do sprzedania RM125 z 96r po remoncie mianowicie wymieniłem tłok tuleja po szlifie membranki gaznika na carbonowe posiada przystawke pradotworcza lampy przod i tyl niestety trzeba wymienic zaworek iglicowy bo gaznik cieknie przelewami paliwo. Jesli byłbyz zainteresowany moge bez problemu pozyczyc gaznik od kumpla z YZ125 zebys zobaczył jak chodzi na w pełni sprawnym gazniku moge takze zdjac głowice i cylinder zebys zobaczył czy nie oszukuje tak jak sprzedawca z allegro:) widze ze jestes z wa-wy wiec masz blisko do mnie mozesz wpasc zobaczyc:) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi