Stan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 CBR 1000 czy Gold wing ? :icon_razz:mysle ze wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazuja honde, zwlaszcza ze miales vulcana i po przesiadce na wildka nie poczujesz jakiejs wielkiej roznicya honda to juz inna bajka uuu widze ze sie spoznilem i nie doczytalem no coz gratuluje :biggrin:chociaz ja bym kupil honde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To jest jak z aparatami fotograficznymi... oglądasz soniaki, nikony, casio ....a kupujesz canona. Tak samo tutaj, oglądaj yamaszki, suzuczki i kawy, a kup Hondę :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ale chlopie czytaj co jest wyzej napisane, on juz kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyk66 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzięki za opinie, tak na zakończenie tematu zapodam jeszcze kilka fotem nowego nabytku. http://img520.imageshack.us/my.php?image=dsc03013ne1.jpghttp://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc03014mf4.jpghttp://img340.imageshack.us/my.php?image=dsc03011lm6.jpghttp://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc03009jb1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Long Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Piękny sprzęt! Nie dziwię się, że go wybrałeś.Gratz!ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To co? Temat zamykamy, bo wybór został dokonany, a kolega może się jeszcze pochwalić w temacie przyklejonym. Opinie "a mogłeś hondę" są już zbędne. Dziękujemy za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazzi Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam wszystkich. Przejrzałem forum (no może nie każdy post :P ) i chyba nie ma podobnego tematu. Przynajmniej ja nie znalazłem. Jeśli jest to sory :D Proszę o Wasze opinie na temat czy lepiej wybrać i kupić Vtx 1800 R czy może Wild/Road Stara. Na moto śmigam od 2 sezonów, najpierw na Intruzie 800, obecnie na Vn 800 w Classicu. Kiedyś dawno temu była jakaś ETZta :D Co do ww maszyn to od zawsze ślinka mi ciekła na Wildka i w zasadzie jeszcze miesiąc temu, gdybym sprzedał wcześniej mojego Vulcana, szukałbym tylko Yamahay. Jednak na rozpoczęciu sezonu w Częstochowie przyjrzałem się uważniej Vtxowi i .... :D no jest to kawał słusznej maszyny. Tak więc pomijając kwestię wyglądu ku której z tych maszyn byście się skłaniali? Czy w kierunku gaźnikowej Yamahy czy Hondy na wtrysku. Jednorazowo szarpnąć się z kasą i kupić wymarzone moto to jedno a drugie to potem lać do baku, serwisować itd, itd. Za wszystkie spostrzeżenia, uwagi i opinie z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja widziałem obydwa na jednym zlocie i bardziej dzika gwiazda mi do gutu przypadła.Nie wiem czemu ale wygląda tak bardziej przyjaźnie.Wtrysk ma zaletę tą że nic z nim nie musisz robić.....aż nie zaczniesz się bawić w przeróbki.Wymiana filtra powietrza na wysokoprzepływowy czy też montaż akcesoryjnych wydechów często łączy się z konieczną zmianą map wtrysku, bo ecu nie zawsze je dostosuje tak jak trzeba,a to wiąże się z drogim zabiegiem kupna power commandera lub oddania do mechanika.Gaźnik ma tą wadę że musisz go czyścić i dbać o niego, regulować, ale za to regulacja łatwiejsza i tańsza jak chcesz do mechaniora oddać.Na stronę vtxa napewno przemawia kardan który jest trwalszy od paska w wildku,ale pasek też nie jest zły.Ja bym wziął wildka bo przypadł mi bardziej do gustu.Na temat serwisu i prowadzenia się nie wypowiem z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi