Maderick Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 (edited) witam zastanawiam sie na tematowym motocyklem i zlazłem fajne ezg lecz kawałek ode mnie :icon_twisted: <a href="http://allegro.pl/item228026790_okazja_125_50_cagiva_1998.html"></a> prosił bym was o opinie czy warto interesować się tylko egzemplarzem i może ktoś z was ma tam blisko aby rzucić na niego okiem fachowca :icon_twisted: pozdrawiam Maderick Edited August 21, 2007 by Maderick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek5680 Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 moim zdaniem to beznadziejne moto lepsze są np yamahy czy też hondy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 moim zdaniem to beznadziejne moto lepsze są np yamahy czy też hondy no proszę, jaki znawca się odezwał :bigrazz:wiesz, jest taka niepisana zasada: nie masz nic do powiedzenia - siedź cichomasz jakieś doświadczenia z tym modelem? wątpię. jakieś konkretne problemy/ zarzuty co do niego możesz wskazać? też nie widać. sensownej, przemyślanej alternatywy też nie zawarłeś w swojej wypowiedzi. to po co marnujesz literki..? :bigrazz: jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maderick Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 swoją drogą temat już nie aktualny aukcja usunięta przez allegro czyli coś musiało tam "śmierdzieć" pozdrawiam i dziękuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 swoją drogą temat już nie aktualny aukcja usunięta przez allegro czyli coś musiało tam "śmierdzieć" na przykład to, że motocykl (125ccm) był zarejestrowany jako motorower (50ccm). miałem na to zwrócić uwagę, ale znów by mnie co poniektórzy niepełnoletni za "moralizowanie" odsądzili od czci i wiary ;) jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maderick Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 na przykład to, że motocykl (125ccm) był zarejestrowany jako motorower (50ccm). miałem na to zwrócić uwagę, ale znów by mnie co poniektórzy niepełnoletni za "moralizowanie" odsądzili od czci i wiary :P jsz wiesz ja na początku tego sezonu sprzedałem simsona po sporych przeróbkach wyciągał prawie 100 km/h a nie chciałem robić a1 ze względów finansowych oraz z braku czasu szkoła a później wakacje wiec szukałem 80/50 lub 125/50 ażeby w przyszłym sezonie kupić sobie coś pokroju cebulki ale teraz wychodzę z założeniaże raczej na 100% będę kupował jakiś motocykl klasy 500 ccm ponieważ nie ma sensu kupować jakiejś 125 na miesiąc góra 2 bo się "znudzi" pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts