Maderick Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) witam zastanawiam sie na tematowym motocyklem i zlazłem fajne ezg lecz kawałek ode mnie :icon_twisted: <a href="http://allegro.pl/item228026790_okazja_125_50_cagiva_1998.html"></a> prosił bym was o opinie czy warto interesować się tylko egzemplarzem i może ktoś z was ma tam blisko aby rzucić na niego okiem fachowca :icon_twisted: pozdrawiam Maderick Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Maderick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek5680 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 moim zdaniem to beznadziejne moto lepsze są np yamahy czy też hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 moim zdaniem to beznadziejne moto lepsze są np yamahy czy też hondy no proszę, jaki znawca się odezwał :bigrazz:wiesz, jest taka niepisana zasada: nie masz nic do powiedzenia - siedź cichomasz jakieś doświadczenia z tym modelem? wątpię. jakieś konkretne problemy/ zarzuty co do niego możesz wskazać? też nie widać. sensownej, przemyślanej alternatywy też nie zawarłeś w swojej wypowiedzi. to po co marnujesz literki..? :bigrazz: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 swoją drogą temat już nie aktualny aukcja usunięta przez allegro czyli coś musiało tam "śmierdzieć" pozdrawiam i dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 swoją drogą temat już nie aktualny aukcja usunięta przez allegro czyli coś musiało tam "śmierdzieć" na przykład to, że motocykl (125ccm) był zarejestrowany jako motorower (50ccm). miałem na to zwrócić uwagę, ale znów by mnie co poniektórzy niepełnoletni za "moralizowanie" odsądzili od czci i wiary ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 na przykład to, że motocykl (125ccm) był zarejestrowany jako motorower (50ccm). miałem na to zwrócić uwagę, ale znów by mnie co poniektórzy niepełnoletni za "moralizowanie" odsądzili od czci i wiary :P jsz wiesz ja na początku tego sezonu sprzedałem simsona po sporych przeróbkach wyciągał prawie 100 km/h a nie chciałem robić a1 ze względów finansowych oraz z braku czasu szkoła a później wakacje wiec szukałem 80/50 lub 125/50 ażeby w przyszłym sezonie kupić sobie coś pokroju cebulki ale teraz wychodzę z założeniaże raczej na 100% będę kupował jakiś motocykl klasy 500 ccm ponieważ nie ma sensu kupować jakiejś 125 na miesiąc góra 2 bo się "znudzi" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi