Ario Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jak pierwszy raz jechałem na "piekarzy" to trasa była Gołanice-Brenno i jakoś tamtędy na Sławę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 to jak ztym radzyniem rezerwujemy domek ?? bo ja chyba raczej tez pojade tylko zeby mi w piatek nie padalo bo musze motorem przyjechac z poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Asmo, nie marudz tylkon przyjezdzaj :) Matys ma rezerwowac domek :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Matys bierze domek 4-osobowy, ale jakoś się pomieścimy wszyscy, a kasę podzielimy na wszystkich. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 O godzinie 13:00 kolumna motocykli będąca jednocześnie jedną z najdłuższych parad zlotowych w Polsce Tam jest mały parking więc tak się tylko zastanawiam jeśli ma tam aż tyyyle moturuuuf to jak chcecie sie pomieścić? Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Tam jest mały parking więc tak się tylko zastanawiam jeśli ma tam aż tyyyle moturuuuf to jak chcecie sie pomieścić? Tu chyba chodzi o najdluzsza parade motocyklowa pod wzgledem km. Z tego co wiem i co pamietam ze wczesniejszych lat, to ta parada trwa jakies 1,5 - 2 h. Po prostu jest to dwuznaczne stwierdzenie. Ale chodzi na pewno o dlugosc trasy :banghead: A jesli chodzi o pomieszczenie sie....jakos nie bylo nigdy z tym problemow. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVboy Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 A jaką drogą podąży ta parada? Może dam radę wpaść choćby na oczko i zrobić z Jędrusiem mały pokaz w okolicy MC'a :)Witam. Trase parady ustalono następująco: jeśli pogoda dopisze to ruszamy przez osieczne, w razie deszczu walimy odrazu na wschowe. więc do zobaczenia w sobote. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 witam kochani!!!!mam male zaleglosci w forum,ale od dzisiaj postaram sie troszke nadrobic!!razem z kamcia i druga parka(jeszcze nie znacie) mamy zarezerwowany domek dwupokojowy,gdzie w kazdym pokoju stoja dwa lozka.wiec jak sobie przypomne ostatni rok i chrapanie radzia......to niestety chalupa sie nie dziele.ale nie wymyslajcie ,nocka kosztuje 25 lub gora 30 zł.....to chyba jest do przelkniecia,co nie?????pozatym i tak impra jest poza domkami...tam tylko bedziemy spac,wiec nie ma co sie jakos wielce przejmowac z kim byc.najwazniejszy jest klimat ktory stworzymy pod gołym niebem....ale jak sobie przypomne ostatni radzyn to wiem ze bedzie WYSMIENICIE!!!!!!!!!dozobaczenia przed 13 na mcshiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 myslalem ze to w nowym temacie juz sie taka dyskusja wywiazala, a to matys wyciagnal temat sprzed roku jeszcze :icon_evil:jakos to bedzie nie ma co narzekac, najwyzej przekimamy na pomoscie jak wsciekly ostatnio :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Oj chlopaki jeszcze sie wiele musicie nauczyc:P a tak btw to kiedy lecimy tam do wschowy polatac zaloze se sm do huski i posmigamyA co do radzynia to nie jade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No to sie widzimy o 12.00 pod McDonaldem w sobote:D:D:DDo zobaczenia Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a kto leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja jadę :) tylko co z tym noclegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja tez jade to do zobaczenia na McDonaldzie o 12 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja chyba jednak pojadę do zielonej góry, jeszcze tam nie byłem a podobno to jest dość duży zlot, jeszcze zobaczę, jak byśmy się jutro nie zobaczyli to bawcie się dobrze i do zobaczyska. Pozdro ziomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi