Arbiterpl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Arbiter, byłeś na torze, którym kiedyś zajmowali się chłopaki z Wawra( i nie tylko). Aha, to przynajmniej juz wiem co za tor. POśmigać można, choć bałem sie ze przy podjazdach pod górę ktoś wyjedzie z przeciwnej strony. Ogólnie też za trudne to jak na moje umiejętności:) Ale troche się tam wymęczyłem i byłem zadowolony z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No to tak jak z akcyzą na alkohol - im mniejsza tym wieksze wpływy do budżetu :P Niestety każdy kawałek gruntu ma właściciela i ciężko jest znaleźć miejsce do zrobienia toru. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 siema moze to nie na temat ale radze ci zmienic kask na motocyklowy a nie rowerowy, tak dla twojego wlasnego bezpieczenstwa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi