moherowy ninja Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam :icon_biggrin: Pomyślałem sobie ja, że fajnie by było gdyby powstało tu subforum dla motocyklistów z Siedlec i okolic - wszak miasto nie małe a okolice jeszcze większe :D. Do Lublina czy Warszawy mamy ok 100km (a niektórzy tacy jak np. ja nawet sporo ponad 100) wiec chcąc pojechać tam np. w niedzielne popołudnie żeby razem pojeździć godzinę czy dwie trzeba stracić stosunkowo dużo czasu na dojazd. Myślę że było by to dobre miejsce na poznanie i umawianie się na przejażdżki.Kontaktowałem się w tej sprawie z moderatorem no i warunek aby pomysł wszedł w życie jest taki, że musi się znaleźć odpowiednio duża liczba zainteresowanych. Więc wpisujcie się panowie i panie ile nas tu jest to może coś z tego będzie.Pozdrawiam :flesje: Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez moherowy ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) no to chyba pierwszy melduje sie jako użytkownik dróg Siedleckich :evil: ale nie wierzę to tylko ja jestem tutaj z tych okolic :P Zatem dołączam się do apelu: Siedlce i okolice ukażcie się! :banghead: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Hubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja mieszkam 70km od siedlec załapie sie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A ja myślałem że temat umarł bez żadnego odzewu, a tu miła niespodzianka. A ludzi z tych terenów na pewno musi tutaj być dużo więcej tylko pewnie tematu nie widzą (albo się wstydzą :icon_eek: ) ja mieszkam 70km od siedlec załapie sie? :icon_biggrin:No jak nie jak tak :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) i temat znowu spadł... czyżby naprawdę nie było tutaj ludzi z Siedlec? :lalag: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Hubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam, co prawda nie jestem z Siedlec, ale proponuję, abyście sobie wyszukali osoby z siedlec i okolic. Wystarczy kliknąć na użytkownicy i tam mozna wyszukiwać wg miejsca zamieszkania. Zrobiłem tak dla tematu opolskiego i podziałało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moherowy ninja Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam, co prawda nie jestem z Siedlec, ale proponuję, abyście sobie wyszukali osoby z siedlec i okolic. Wystarczy kliknąć na użytkownicy i tam mozna wyszukiwać wg miejsca zamieszkania. Zrobiłem tak dla tematu opolskiego i podziałało. I tak zrobiłem, może coś się ruszy... albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 O proszę, nawet nie wiedziałem że taki temat jest;) Pomysł z powiadomieniem na PW był trafiony:) W Siedlcach motocyklistów coraz więcej, ale na forum oprócz Zbycha (i teraz Hubi`ego) praktycznie nikogo nie widziałem więcej z naszej mieściny.. Jakiś zmotoryzowany protest przeciwko informatyzacji:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Siedlce :biggrin:z tym, że ja i tak już większośc czasu w W-wie spędzam.. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak26 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam Panowie.Temat nie umrze.Wprawdzie mój sprzęt jest jeszcze w powijakach, ale za to jak wyjedzie, to niej ednemu koparka opadnie.Ja pośmigać mogę zawsze. Jest tylko kilka rzeczy których nie lubię. Mianowicie:1.Dresu na motocyklu2.Głupoty i brawury na motocyklu (juz kilku kolegów pochowałem)3.I najważniejsze, jeżeli ktoś z was ma zamiar przestawać pod urzędem a nie jeździć i czuć klimat, to ja owszem ale niechętnie.Po za tym jestem za tym, żeby się poznać i z czasu zniszczyć jakąś butelkę w koleżeńskim gronie (w długi zimowy wieczór u mnie w garażu ):clap: Pozdrówki no i myślę, że jakoś temat się wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiedlce Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No ja jestem z Siedlec. Kiedys myslalem o takiej przejazdzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliend Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam, Ja jestem z Łosic czyli okolice siedlec, październik- czerwiec spedzam w wieszości w wawie. Pozdro i czekam na rozwinięcie fora :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja niestety też większość czasu spędzam w stolicy, w Siedlcach bywam jedynie w weekendy... Ale jakimś sobotnim/niedzielnym popołudniem możnaby uderzyć w jakąś miłą traskę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 hejja sie jak najbadziej przylaczam do pomyslu, bardzo dobry pomysl, ja chwilo jestem niestety nie zmotoryzowany gdyz bo i poniewaz sprzedalem swoja maszynke ale z wiosna gdy kwiatki urosna mam nadzje zakup zrobic i wtedy bede tu zagladal czesto i mam nadzieje ze uda nam sie gdzie jakso umowic na nie jeden wypad :D motocyklisci siedleccy łaczcie sie!!!!!!!! Cytuj Honda-the Power of Dreams.www.wyszomirski-honda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNIPER Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ja jestem z okolic łukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi