bekriss Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Chce wymienic opony w swojej staruszce. Jakies konkrety z zycia wziete na temat tych opon?? Potrzebuje opon dosc dobrze trzymajacych ale pozwalajacych nabic troche kilometrow. W tej chwili mam stare metzelery (nie pamietam oznaczenia ale model slabszy od lasetrec'ow) i zrobilem na nich 10tys. Nadal nie sa mocna zuzyte (mimo iz byly jezdzone wczesniej przez poprzedniego wlasciciela) ale ich wiek sprawia pewne klopoty na drodze. Chcialbym zakupic opony, ktore wytrzymaja 2 sezony czyli ok 20-25tys km. Mozliwe to?? :buttrock: Pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Avon Roadrider to opona do mojej BSA nowoczesna mieszanka gumowa ze starego typu bieznikiem i wymiarami.Jak znajdziesz rozmiar dla siebie to powinna byc akurat. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A jak ma sie prownanie pirelli sport demon do dunlopow arx gt 501?? Chodzi mi o trzymanie i trwalosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi