Rutka88 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Cześć mam 13 lat i chce kupić sobie derbi gpr 50.Uważam że ten motorek bedzie dlamnie wsam raz. Mam 150 lub 160 cm wzrostu.Czyy uważacie że ten motorwer niebedzie dlamnie za duży lub zaszybki?? Prosze pomóżcie :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Za szybki raczej nie- przy takim wzroście w sam raz... Jakie moto miałeś wcześniej? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutka88 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Za szybki raczej nie- przy takim wzroście w sam raz... Jakie moto miałeś wcześniej? Niemiałem żadnego to derbi by było pierwszym mtotorkiem jake bym miał Jeszcze jedno pytanko : Jle takie Derbi gpr 50 może kosztować?? Koledzy moi mówia ze około 15 tysięcy. Czy to prawda?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item226509141_derbi_gpr_...a_sylwetka.html Bardzo ladny moim zdaniem, a 15 tyś to duza przesada tu jest za 8500nowy ;) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja mysle że taki motorek będzie dla ciebie dobry.A jeżeli nieszukasz nowego moto to możesz taki wiele taniej dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ładniutki sprzęt będzie dobry nawet jak masz 150l lub 170cm wzrostu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item226509141_derbi_gpr_...a_sylwetka.html WOW prawie jak ktm superduke :flesje: gdyby to miało z 400cc to byłby rarytas na rynku :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ten derbik faktycznie fajna maszyna... sam bym sobie cos takiego sprawil, ale za maly silniczek... i w sumie tanio jak za nowa maszyne. w dobrym stanie powinienes wyrwac juz cos za jakies 4-5-6 tysiecy,w zaleznosci od roku i takie tam. drozej to juz na prawde rarytasy. jak chcesz to moge ci opchnac swoja ns1, z gwarancja by magneto i darmowym serwisem przez jakis tam czas... :P ale cena na pewno nie jest niska jak za ns1 :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutka88 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja uważalem ze ten motorower jak na niego wsiąde to mnie przewali a jak patrzyłem na allegro to on waży 85kg i to wcale niedużo. Myśle ze mnie nie przewali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 problem moze byc z dostepem do czesci, ale jesli sprawy techniczne cie nie interesuja to mniejsza z tym. jest w sumie bardzo lekki i dobrze sie prowadzi. wspolczuje tylko tym, co siedza z tylu... pzdr:) aha, wzrost nie ma az tak duzego znacznenia jak po prostu sila i masa ciala. ale poradzisz sobie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mam 150 lub 160 cm wzrostu Bardzo ciekawe stwierdzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Bardzo ciekawe stwierdzenie... Zależy od butów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 koles wlasnie sprzedaje fajny motorek, gdyby nie dzwiek i to ze neiejst to enduro:P http://bikepics.com/pictures/757180/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutka88 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) A takie Derbi gpr 50 to gdzie byscie mi doradzili zebym kupił?? Bo ja z tatą chyba sie bedziemy wybierać do Radomia ale niewiem czy znajde tam Derbi gpr 50 :P Pozdro Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez Rutka88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A takie Derbi gpr 50 to gdzie byscie mi doradzili zebym kupił?? Bo ja z tatą chyba sie bedziemy wybierać do Radomia ale niewiem czy znajde tam Derbi gpr 50 :buttrock: PozdroO stary :crossy: szukaj np na allegro i jedziesz tam gdzie jest a nie w ciemno jeżeli zamierzasz kupic konkretnie ten sprzet to raczej z ogłoszenia nie na giełde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi