Grzesiek89 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, kolega dzis przywiozł do mnie swoją TZR do roboty bo jest problem.... za cholere nie pali z rozrusznika, podpieliśmy klemrami pod aku 70Ah i krecilismy przez pol minuty pare razy i nic... a na pycha zagada chociaz lubi strzelić w wydech... gdy juz odpali nie trzyma wolnych obrotow, gdy sie przyspiesza na 5tyś obrotów jest dziura w przyspieszaniu przez około sekunde, pierdzi jakby nie miała sily sie wkrecic na obroty ale to krótko trwa :bigrazz: niewiem, nigdy nie jechałem TZR125 to niewiem czy to jest normalne ale raczej nie. Zawór wydechowy pracuje prawidłowo, otwiera sie od 7-8tyś obrotów mniej więcej... Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez Grzesiek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 sprawdz sprezanie. jak by wina juz konczacego sie tloka lub peknietego pierscienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie niedawno ściągał cylinder, potem pomagałem mu zakładać bo wywaliło mu uszczelkę pod cylindrem. Nie wiem co jest ale nie mogłem tam znaleść zamków na tłoku, jakby je wyrwało gdzieś :bigrazz: no i tzr ma 41600tyś przebiegu. Dzis mu mówiłem żeby tłok zmienił, ale niewiem co on na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 moze cos krecil jeszcze przy gazniku i zaplonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zapłonu nawet nie ruszał, z resztą tam jest CDI i pewnie jakiś halotron ktory daje impuls to tak łatwo nie przstawisz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi