MotorFan Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mam zamiar kupić Aprilię Leonardo 125 :banghead: . Dzwoniłem do właściciela i powiedział mi że chodzi dobrze tylko nie ładuje akumulatoru :biggrin: nie znam sie jeszcze perfekcyjnie na skuterach więc prosze o pomoc.......... :buttrock: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 moze byc to wina cewek, i prosotwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie bardzo rozumiem po co kupowac uszkodzony skuter.Kup taki gdzie wszystko dziala. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 regulator napięcia. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi