Skocz do zawartości

Motocykliści i kierowcy- dosyć tej wojny!!

WLD_Wlodi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie potrafię pojąć zasad odzilania motocyklistów od użytkowników.

Jesli niemam wspaniałej techniki jazdy (bo sie porządnie rozwaliłem w srodku mojego pierwszego sezonu), mam suzi 80ccm i bierze mnie ciężarówka na trasie do modlina, to nie jestem motocyklistą? niemam ozieży motocyklowej, bo niemiam na nią kasy (1 sezon, kazdy sie jakoś tłumaczy przeciez) ale zwykła kurtka i jeansy chyba uratowaly mi łokcie i skóre na tyłku (czego niemożna powiedziec o złąmanym udzie).

No to jestem czy niejestem tym motocyklistą??

Jak powiecie, że nie, to itak będę Wam machał na skrzyżowaniach (ale dopiero w przyszłym sezonie) i sie nie obraże.

A jak tak to niezmieni to mojego wewnętrznego ego.

A odchodząc ode mnie to motocyklistą niejest ktos kto od 20 lat popyla i sobie na gume postawi z pod swiateł?? on stwarza zarozenie!!

Nooo tak ... teraz się zacznie :rolleyes: :buttrock:

Dałem przykład wolno jadącego motocyklisty i zaczyna się nagonka żem się ośmielił :bigrazz: wyprzedzać :flesje: . Ja tak mam, MUSZĘ wyprzedzać, to dużo bezpieczniejszy manewr niż bycie wyprzedzanym :wink: .

Moherom forumowym zwracam uwagę na emoticony.

Nie potrafię pojąć zasad odzilania motocyklistów od użytkowników.

Jesli niemam wspaniałej techniki jazdy (bo sie porządnie rozwaliłem w srodku mojego pierwszego sezonu), mam suzi 80ccm i bierze mnie ciężarówka na trasie do modlina, to nie jestem motocyklistą? niemam ozieży motocyklowej, bo niemiam na nią kasy (1 sezon, kazdy sie jakoś tłumaczy przeciez) ale zwykła kurtka i jeansy chyba uratowaly mi łokcie i skóre na tyłku (czego niemożna powiedziec o złąmanym udzie).

No to jestem czy niejestem tym motocyklistą??

Jak powiecie, że nie, to itak będę Wam machał na skrzyżowaniach (ale dopiero w przyszłym sezonie) i sie nie obraże.

A jak tak to niezmieni to mojego wewnętrznego ego.

A odchodząc ode mnie to motocyklistą niejest ktos kto od 20 lat popyla i sobie na gume postawi z pod swiateł?? on stwarza zarozenie!!

A pożarłeś czyjegoś kota, lubieżnie przy tym rechocząc? :P

Nooo tak ... teraz się zacznie :crossy: :crossy:

Dałem przykład wolno jadącego motocyklisty i zaczyna się nagonka żem się ośmielił :) wyprzedzać :P . Ja tak mam, MUSZĘ wyprzedzać, to dużo bezpieczniejszy manewr niż bycie wyprzedzanym :P .

Moherom forumowym zwracam uwagę na emoticony.

Bo to nie był najlepszy przykład :P :P