kalosh Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam.Bandit 600 N w 98 roku został wyposażony w uchwyty dla pasażera. Czy właściciele tego rocznika mogą się podzielić wiedzą do czego to jest przyczepione? Bo nie sądzę że do plastiku:) Da się zamonotować to w starszych rocznikach?Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ja miałem S-ke ale uchwyty były doczepiane do ramy dwoma śrubami M8 po każdej stronie z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dzięki. Może jakiś właściciel b6 wrzuci zdjęcia jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zdjęć nie posiadam, ale wygląda to tak, że w plastiku masz otwory wktóre wchodzą uchwyty (tzn ich dolna część w kształcie tulejek). Przkręcane jest to faktycznie do tylnej części ramy (uchwyt opiera się o ramę ok 2-3 cm poniżej plastiku).Mam nadzieję, ze jest to dość obrazowe... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Czy rączki są przymocowane do rury ramy czy jest dospawane jakieś ucho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 chyba są takie blachy gwintowane tam.. Musiałbyś to zobaczyć na zdjęciu .. Tył w bandicie sie łatwo ściąga więc ktoś może sie poświecić i porobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tył w bandicie sie łatwo ściąga więc ktoś może sie poświecić i porobić zdjęciaCzekam z niecierpliwością:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nie wiem jak u Ciebie ..ale chyba jest tak samo....u mnie w 97' sie da.....nie wiem czemu tylko nie ma otworów w plastikach :/ ale jako tako w ramie sa odpowiednie gwinty w odpowiednich miejscach..a widzialem goscia ktory mial tak zamontowane w 95' wiec sadze ze sie da jeslki tylko masz gwinty to prosta sprawa ;] Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Sprawdziłem i się da:) Tylko rączki muszę dokupić i jazda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi