Hes Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam Jak w temacie mam problem z ustawieniem przedniego światła z tyłu mam pokrętła dzięki którym mogę nim sterować w górę i w dół ale jak je trzeba ustawić by było prawidłowo. Czytałem że w starych motocyklach ustawia się na zasadzie belki odsuniętej na 50metrów a światło powinno być niżej niż lampa o 5 cm ale czy to się sprawdza w nowszych motocyklach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Witaj. Mnie światło ustawili na stacji kontroli pojazdów.Nie było problemu. Facet wyciągnał ustrojstwo do pomiaru i ustawił snop światła.Koszt 0zł. Okazało sie, że było o wiele za nisko.Faktycznie - po korekcie widać lepej :biggrin: Przykładowa stronka z Googli. Pozdrawiam Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi